Imbecilul ăsta este șeful comisiei de control al SRI? Citiți și voi ce-a distribuit pe Facebook țiitorul Fiolei!

Imbecilul ăsta este șeful comisiei de control al SRI? Citiți și voi ce-a distribuit pe Facebook țiitorul Fiolei!

Imbecilul ăsta este șeful comisiei de control al SRI? Citiți și voi ce-a distribuit pe Facebook țiitorul Fiolei! Agenția de fake news PSD: Claudiu Manda, președintele comisiei de control al SRI, distribuie o informație falsă potrivit căreia Canada a legalizat relațiile sexuale dintre oameni și animale.

 Senatorul PSD Claudiu Manda, președintele comisiei parlamentare de control al SRI, a distribuit pe pagina de Facebook un articol fake news, cu titlul ”Canada a legalizat relațiile sexuale între oameni și animale”. Articolul respectiv a fost publicat pe site-ul ActiveNews, un portal care promovează știrile false pe teme precum referendumul pentru familiei sau campaniile antivaccinare.

Potrivit articolului din 2016 distribuit de Manda, Curtea Supremă din Canada a statuat că ”actele sexuale cu animale sunt legale în Canada, atâta vreme cât nu există penetrare între cele două părți”.

De fapt, decizia instanței supreme din Canda a fost cu totul alta: nu a legalizat zoofilia, ci doar a constatat că în codul penal al țării există interdicția explicită a relațiilor sexuale care implică penetrare între oameni și animale.

Și Liviu Dragnea a lansat o manipulare similară, bazată tot pe fake news, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România TV. El a pretins că referedumul pentru familie e necesar și pentru că ”pe oameni îi sperie că există țări în care s-a legalizat căsătoria dintre un om și un animal”.

În acest moment nu există nici o țară în care să fi fost legalizată căsătoria între oameni și animale.

Dragnea a avut o lungă pledoarie pro-referendum, anunțând că ”Merg la referendum și educația mea ortodoxă, de copil crescut la țară, înconjurat de familia tradițională mă face să votez Da la referendum”.

El a vorbit și despre tema adopției de copii de către familiile gay, subiect care nu a fost niciodată cerut de asociațiile de profil din România.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!