În cazul ăsta, Banciu cam are dreptate în ceea ce-l privește pe Gică Hagi

În cazul ăsta, Banciu cam are dreptate în ceea ce-l privește pe Gică Hagi

Gică Hagi e lider în Liga 1, cu Farul, și a luat o opțiune serioasă pentru titlul de campioană, după ce a învins pe teren propriu, campioana CFR Cluj, scor 1-0.

Totuși, nu toată lumea este fan Hagi, ba din contră fostul mare fotbalist are și contestatari. Unul dintre ei este Radu Banciu, realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de la Prima Sport.

Radu Banciu nu l-a menajat deloc pe Gheorghe Hagi și a râs de greșelile sale de exprimare, după care i-a adresat niște ironii extrem de dure.

„El a fost mereu aşa. Nu vezi că nu reuşeşte să încheie o frază. Incapacitate monumentală de a încheia cuvintele.

Eu nu înţeleg cum un om la vârsta lui nu a citit un text, nu a făcut un exerciţiu de lectură care să îţi mai aducă nişte cuvinte în vocabular. Nu se poate să fii chiar bâtă absolut. Cum să te înţelegi cu fotbaliştii? Ăsta e ca târnăcopul, Gică Hagi. Trebuie, totuşi, puţină pedagogie. Nu poţi să ajungi antrenor şi să fii ca lemnul.

În afară de 2-3 înjurături, tu nu ştii să spui nimic. Omul ăsta nu poate să articuleze o frază. Ce să le spui unor copiii? Ce să le spui? Îmi dau seama când a lăsat-o pe Galatasaray pe 13 când a spus că el a venit să lucreze în detrimentul echipei. Îmi dau seama ce o fi spus ăia despre el. Ce om poate să fie ăsta?

Să vă imaginaţi ce a făcut Hagi în afară de fotbal, unde doar înjura pe teren. Dar înainte şi după de meciurile fotbal? Ce o fi făcut omul ăsta cu viaţa lui? Este ruşinos. Te duci într-un mediu din ăsta select în viaţa ta… te faci de râs. Lasă rezultatele. Aşa, avem toţi rezultate.

Ne putem făli că ştim să radem buruieni. Putem să facem multe. Să spargem nuci. Nu cum îşi imaginează ei. Nu e doar fotbalul. Dacă ai dat bine cu piciorul în minge… nu ai dat, bă… Am exagerat noi, presa.

Ai tras şi tu nişte şuturi pe care nu ţi le puteai explica. Hagi nu îşi poate explica propria carieră. Hagi este fotbalistul care nu a reuşit niciodată să facă o frază corect gramaticală de la un cap la coadă.

Niciodată în viaţa lui nu l-a putut auzi nimeni rostind o frază corectă de la cap la coadă. În afară de Ana are mere şi Haralambie fuge după iepuri… Este senzaţional. Cum să îţi fie tată ăsta?

Cam aşa e nivelul. Ce să îl întrebi pe tata când e Gică Hagi. Te înjură ca pe copilul ăla. Ce e asta? Asta e atitudine. Ce îi spui în vestiar acelui copil? Că tu eşti Gică Hagi”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport, conform prosport.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...