În Zimbabwe, niște hiene l-au târât pe un bărbat din pat în afara casei și l-au ucis

În Zimbabwe, niște hiene l-au târât pe un bărbat din pat în afara casei și l-au ucis

Un bărbat în vârstă a fost ucis de o haită de hiene în Zimbabwe, după ce l-au tras din pat în timp ce dormea, potrivit CNN.
Bărbatul, care a fost identificat de autorități ca fiind Tendai Maseka, în vârstă de 87 de ani, a fost târât la aproximativ 1000 de metri de coliba sa de lut și lemn.
Incidentul s-a produs luni seara în regiunea rurală Chirumanzu, în centrul Zimbabwe.
Când corpul lui Maseka a fost descoperit de săteni, jumătatea sa inferioară lipsea.
Rangerii parcului sunt în prezent la vânătoare de hiene în încercarea de a le „elimina”, potrivit lui Tinashe Farawo, purtătorul de cuvânt al Autorității de gestionare a parcurilor și faunei sălbatice din Zimbabwe.
Se crede că aceeași haită de hiene a fost responsabilă pentru o serie recentă de atacuri asupra bovinelor și caprinelor din zonă.
Maseka a fost înmormântat joi. Localnicii au fost îndemnați să fie vigilenți, să evite deplasarea pe timp de noapte și să țină toate ușile și ferestrele închise până când animalele sunt capturate, a spus Farawo.
Farawo a declarat pentru CNN: "Suntem pe teren încercând să depistăm animalele cu probleme în vederea eliminării lor. Dacă am avea resurse suficiente, le-am fi trans-localizat din zonele suprapopulate acolo unde există o populație mai mică."
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

3 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

4 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

5 De citit...