Încă un băiat de șase ani a venit la școală cu o armă în Virginia, SUA. Acum o lună o profesoară a fost împușcată de alt elev

Încă un băiat de șase ani a venit la școală cu o armă în Virginia, SUA. Acum o lună o profesoară a fost împușcată de alt elev

Mama unui băiețel de șase ani a fost arestată după ce acesta a adus o armă la școala primară din Virginia, cel mai recent incident de acest fel în statul american.

Pistol

Poliția a fost chemată joi după-amiază la școala elementară Little Creek din orașul Norfolk, unde personalul le-a dat pistolul.

Nimeni nu a fost rănit, dar o mamă spune că băiatul a amenințat-o pe fiica ei că o va împușca în clasă, scrie bbc.com.

Luna trecută, un alt copil de șase ani și-a împușcat și rănit profesoara în acest stat.

În cel mai recent incident, mama băiatului a fost acuzată vineri de contribuție la delincvența unui minor și de permiterea accesului copiilor la o armă de foc încărcată. BBC nu o numește pentru a proteja identitatea copilului.

O altă mamă a declarat pentru un post de știri local că băiatul a adus la școală o armă încărcată în rucsac și a amenințat că o va împușca pe fiica ei în timpul orei de educație fizică de joi. Însă femeia a aflat despre amenințare doar de la un alt părinte.

Fiica ei nu i-a spus pentru că a crezut că ar putea avea probleme. Fata a declarat pentru postul de televiziune că, după ce s-a întors de la școală, s-a dus în dormitorul ei "și a încercat să se joace, dar nu a putut".

Incidentul face ecou în cazul unui băiat de șase ani care a adus o armă la clasă în apropiere, la Newport News, Virginia, pe 6 ianuarie, cu consecințe aproape fatale.

El și-a împușcat și rănit grav învățătoarea, Abby Zwerner, în vârstă de 25 de ani, care a dat în judecată districtul care administrează școala primară Richneck.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…