Încă un consilier al lui Trump critică retragerea SUA din acordul de la Paris privind clima

Directorul executiv și președintele JPMorgan Chase (cel mai mare grup bancar din SUA), Jamie Dimon, care face parte din grupul de consilieri creat de președintele american Donald Trump, și-a exprimat "dezacordul total" față de retragerea SUA din acordul de la Paris privind clima, informează EFE.

Într-un interviu publicat sâmbătă de cotidianul hong-kongonez South China Morning Post, Dimon a criticat ultima decizie a liderului american, dar a exclus posibilitatea de a demisiona din funcția de consilier al președintelui Trump, așa cum au făcut-o deja alți membri ai forumului.

"Nu cunosc pe nimeni care să fie de acord cu tot ceea ce spune un președinte sau un prim-ministru", a susținut Dimon, la scurt timp după ce fondatorul Tesla, Elon Musk, și președintele și directorul executiv al The Walt Disney Company, Bob Iger, și-au anunțat demisia din consiliul care îl consiliază pe președintele Trump în chestiuni economice, în semn de protest față de decizia liderului republican de a întoarce spatele luptei împotriva încălzirii globale.

În opinia lui Dimon, cheia este "să avem un dialog mai sincer". "Sunt un patriot, vreau să-l ajut pe președinte să facă o treabă mai bună", a explicat el.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare

3 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …

4 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…