Încă un JEG PSD s-a „ÎMBOLNĂVIT” înainte de AUDIERI!

Încă un JEG PSD s-a „ÎMBOLNĂVIT” înainte de AUDIERI!

Frate, pesediștii ăștia sunt toți la fel? Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, citat luni la sediul Poliţiei Române pentru audieri, a fost internat în spital la sfârşitul săptămânii trecute după ce i s-a făcut rău, au declarat surse medicale pentru Mediafax.

Surse medicale au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, numit în funcție de Victor Ponta, citat luni la sediul Poliţiei Române pentru audieri în dosarul în care mai mulţi membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu şi conflict de interese, a fost internat în Spitalul Pantelimon din Capitală la sfârşitul săptămânii trecute, după ce i s-a făcut rău.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au început urmărirea penală faţă de 11 persoane cu funcţii de conducere din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, respectiv membri ai Consiliului de Administraţie al instituţiei publice.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de: Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejărel-Nicolae şi Moşneag Doina, precum şi faţă de alte 6 (şase) persoane cu funcţii de conducere din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, respectiv membri ai Consiliului de Administraţie al instituţiei publice, pentru comiterea unor prezumtive infracţiuni de abuz în serviciu, prev. de art. 297 C.pen. şi conflict de interese, prev. de art. 301 C.pen", potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii îi acuză pe aceştia că, în perioada iulie 2011 – ianuarie 2014, ar fi participat la luarea unor decizii în cadrul şedinţelor Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune în urma cărora au fost încheiate mai multe contracte de prestări servicii.

În baza acestor contracte, aceştia au obţinut în mod ilegal foloase patrimoniale în cuantum total de aproximativ 400.000 lei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 „Așa îl cheamă” / Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

4 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

5 TOP 50 cei mai bine plătiți sinecuriști ai României!