Încă un tir a fost aproape să rămână blocat în pasajul Unirii. Este al doilea incident în decurs de 48 de ore

Încă un tir a fost aproape să rămână blocat în pasajul Unirii. Este al doilea incident în decurs de 48 de ore

Încă un tir a fost foarte aproape să rămână blocat în pasajul Unirii. Camionul din Turcia a fost oprit la doar câțiva zeci de metri de intrarea în tunelul deja cunoscut pentru accidentele grave care au avut loc de la redeschiderea circulației.

FOTO Digi24.ro

Norocul șoferului a fost că la fața locului se afla un echipaj de poliție care l-a oprit și l-a pus să se întoarcă din drum deoarece risca să rămână blocat la intrarea în tunel, așa cum s-a întâmplat și cu alte camioane care au depășit înălțimea admisă, relatează Digi24 .

În septembrie 2022 a avut loc redeschiderea pasajului după renovarea aceastuia. De atunci au avut loc mai multe accidente, dintre care unul foarte grav în care o persoană și-a pierdut viața, după ce autocarul în care se afla a izbit din plin limitatorul de înălțime de la întrarea în tunel.

Nici 48 de ore nu au trecut de la un alt incident, care a avut loc joi. Atunci un camion a rămas blocat chiar în mijlocul tunelului din pasajul Unirii. Șoferul a ignorat echipajul aflat la intrarea în pasaj, dar la jumătatea drumului și-a dat seama că nu poate continua și a rămas blocat. A fost nevoie de intervenția poliției locale și rutiere pentru a scoate mașina din pasaj fără să fie afectat traficul sau să aibă loc alte incidente.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”