Începe să se confirme scenariul eliminării lui Dragnea din schemă! PSD, în pragul rupturii!

Începe să se confirme scenariul eliminării lui Dragnea din schemă! PSD, în pragul rupturii!

Începe să se confirme scenariul eliminării lui Dragnea din schemă! PSD, în pragul rupturii! Noi am scris miercuri noaptea: „Surse beton din PSD spun că Dragnea va fi istorie cât de curând. Și că sunt deja mai multe tabere care se luptă pentru putere. Însă jocurile s-ar face pentru Viorica Dăncilă. Aceleași surse mai spun că CCR nu va da astăzi o decizie în privința completurilor de 3. Că va amâna decizia până după pronunțarea sentinței în procesul lui Dragnea.”( ZVON din PSD. Dragnea va fi eliminat din schemă! Jocurile se fac acum pentru Dăncilă! )

Procesul lui Dragnea va avea ultimul termen pe 15 aprilie. CCR a amânat dezbaterea sesizării lui Iordache până pe 19 aprilie.

NOUTATE. În ziua procesului lui Dragnea Parlamentul European va dezbate, în plenul de la Strasbourg, situația statului de drept din România.......


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”