Început de an fără sutien pentru Alexandra Stan și Corina Bud

Început de an fără sutien pentru Alexandra Stan și Corina Bud

Început de an fără sutien pentru Alexandra Stan și Corina Bud.
Considerată ca fiind una dintre cele mai dezinhibate artiste din România, Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii de pe Instagram, după ce s-a fotografiat fără sutien, scrie protv.ro .

Artista în vârstă de 33 de ani a fost protagonista unei ședințe foto de-a dreptul incediară, iar pozele pe care le-a postat pe celebra rețea de socializare au adunat rapid zeci de mii de like-uri.

Timp de câteva zile, Alexandra Stan a postat pe Instagram, în feed, doar fotografii din acea ședință foto, iar fanii au comentat în număr foarte mare, unii afirmând că artistei îi stă foarte bine, în timp ce alții au pus-o la zid pentru imaginile incendiare.

„A venit deja vara?”, a scris Alexandra Stan în dreptul unei fotografii.

Corina Bud promovează cel mai nou single al lui Miley Cyrus – „Flowers” cu un nud pe contul ei de Instagram. Cântăreața de 42 de ani a postat un clip necenzurat la story.

În urmă cu o lună, Corina Bud a lansat o nouă piesă – Vinovat, însă nu a sărbătorit momentul la fel de spicy precum a făcut-o la Flowers, noul single al celebrei Miley Cyrus.

Românca s-a filmat fără haine, în timp ce se răcorește sub o cascadă. Pentru montaj a folosit piesa de pe cel de-al optulea album de studiou al lui Miley Cyrus, Endless Summer Vacation.


Corina Bud a urcat clipul la story, fără să-și pună problema că a lăsat prea multe la vedere. Aparițiile hot ale artistei sunt apreciate de fanii ei.

Vezi mai multe poze din GALERIA FOTO de mai jos!

Postarea vine după o pauză de câteva săptămâni, pe rețelele sociale, pe care artista și-a luat-o pentru a trăi clipa, pe bune.

În ultima vreme am renunțat la a mai posta prea mult în social media pentru că atât de frumos să te bucuri, să trăiești clipa și să nu mai stai toată ziua pe telefon. Așa încât am început să postez din ce în ce în mai rar. Din păcate pentru voi, nu știu. Nu am niciun ajutor. Cum ar fi să iau asistenta cu mine în vacanțe?”, a declarant Corina Bud pentru EGO.ro .

Fotografii: @ corinabud


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”