Închiderea Antenei3 e aproape. Sunt în colaps financiar. În 15 septembrie se fac primele disponibilizări. DNA ar trebui să fie cu ochii pe şopârlele lui Ponta care fac trafic de influenţă pe faţă

Închiderea Antenei3 e aproape. Sunt în colaps financiar. În 15 septembrie se fac primele disponibilizări. DNA ar trebui să fie cu ochii pe şopârlele lui Ponta care fac trafic de influenţă pe faţă

Ceea ce noi spuneam încă din 4 august(citeşte http://www.comisarul.ro/politic/scenariu-de-cosmar-pentru-trustul-intact-nu-vor-su_156713.html&hl=Antena3%20va%20avea%20soarta  )începe să se confirme din interior. În 15 septembrie se vor face primele disponibilizări. În primul rând, din cadrul echipei care lucrează pentru Carmen Avram. Care, la rândul ei, are o ofertă concretă de a se muta cu tot colectivul la altă televiziune. Disponibilizările vizează cameramani, sunetişti şi reporteri de teren. Veniturile din publicitate ale postului au scăzut aproape la jumătate. 

Însă Mihai Gâdea le spune tuturor că are asigurări ,,de sus'' că lucrurile se vor normaliza. Că oricum, vine campania electorală şi veniturile vor creşte. Aici este însă marea problemă. Cu cine vor fi interpuşii care vor marca banul la Antena3. În pofida tatonărilor, mahării care ,,ţin'' cheltuielile Partidului, nu se înghesuie să bage bani de frica DNA-ului. 

Noi am scris deja că mai multe şopârle pupătoare de crăpătură de pe lângă Ponta fac presiuni pe lângă bănci, regii şi companii de stat pentru contracte de publicitate(citeşte http://www.comisarul.ro/actualitate/exclusiv/ponta-pompeaza-banii-nostri-in-venele--an_165831.html ) pentru Antena3.

Pe piaţă a apărut şi o sursă oficială care confirmă şi ceea ce noi am spus mai demult, încă înainte de arestarea lui Voiculescu, şi ceea ce spunem acum. 

Bogdan Naumovici, șeful agenției de publicitate 23 Communication Ideas scrie într-o postare pe Facebook despre faptul că mai mulți clienți și-ar fi retras bugetele de media de pe Antena 3.

Naumovici afirmă că acest lucru s-a întâmplat„în urma isteriei lui Mircea Badea”.

Informația publicată de Naumovici este pusă în contextul în care acesta se referă la scoaterea de pe YouTube a clipului în care, în timpul emisiunii sale, Mircea Badea amenința cu bătaia un motociclist și îi arăta semne obscene.

Iată ce a scris Bogdan Naumovici pe Facebook:

După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube. Realizez acum pentru cine a fost creată expresia “canal de televiziune”. Pentru Antena3.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească