INCREDIBIL! N-au lăsat-o pe Proastă să-i răspundă lui Iohannis! N-au avut unde să ascundă sufleorul?

INCREDIBIL! N-au lăsat-o pe Proastă să-i răspundă lui Iohannis! N-au avut unde să ascundă sufleorul?

Incredibil! N-au lăsat-o pe Proastă să-i răspundă lui Iohannis! N-au avut unde să ascundă sufleorul?

Azi, păpușarii au decis ca președintele să primească replica nu de la premier, cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci de la un vicepremier. Astfel, Viorel Ştefan va susţine marţi, la ora 19,00, declaraţii de presă, la Palatul Victoria, anunţă Biroul de presă al Guvernului. Ștefan e fostul ministru al Finanțelor în mandatul lui Sorin Grindeanu.

Klaus Iohannis i-a cerut, luni, din nou demisia Proastei României, pe care a acuzat-o de incompetență. Președintele a prezentat un bilanț al primului trimestru de guvernare Dăncilă, iar apoi Liviu Dragnea, după două beri băute cu taximetristul din Galați, a ieșit și el și a spus că datele președintelui sunt, de fapt, o minciună, acuzându-l de atac la siguranța națională!!!

Mai mult, cu berile la bord, băute în văzul tuturor, fapt fără precedent, Dragnea bătea câmpii, la slugile Gâdea și Ciutacu, că azi vor ieși miniștrii și-l vor contrazice pe președinte. Iată că după o zi trimit un neica nimeni care va citi cifrele scrise de Vâlcov! Unde este ministrul de Finanțe, Teodorovici?

Excelentă postarea lui Liviu Avram:




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren