INCREDIBIL! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă!

INCREDIBIL! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă!

Incredibil! Pesedistul tot pesedist râne, chiar și exclus! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă! Declaraţia de avere depusă în acest an arată că 2017 a fost un an bun pentru a treia familie întemeiată de primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere depuse de primarul Mihai Chirica, edilul a încasat o sumă uriaşă în urma botezului celui de-al patrulea copil. După ce în prima parte a anului trecut edilul s-a căsătorit pentru a treia oară, în noua familie Chirica a apărut un copil, iar petrecerea de botez a micuţului a rotunjit simţitor bugetul cuplului.

Declarația de avere depusă de Chirica în ianuarie 2018:

Practic, potrivit declaraţiei de avere completate în prima lună din acest an, familia Chirica a obţinut 125.000 de euro după botezul copilului şi mai puţin de jumătate la nuntă, respectiv 57.000 de euro!!!

Să tot faci botezuri ca primar într-un oraș cu aproape 400.000 de locuitori...


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...