INCREDIBIL! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă!

INCREDIBIL! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă!

Incredibil! Pesedistul tot pesedist râne, chiar și exclus! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă! Declaraţia de avere depusă în acest an arată că 2017 a fost un an bun pentru a treia familie întemeiată de primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere depuse de primarul Mihai Chirica, edilul a încasat o sumă uriaşă în urma botezului celui de-al patrulea copil. După ce în prima parte a anului trecut edilul s-a căsătorit pentru a treia oară, în noua familie Chirica a apărut un copil, iar petrecerea de botez a micuţului a rotunjit simţitor bugetul cuplului.

Declarația de avere depusă de Chirica în ianuarie 2018:

Practic, potrivit declaraţiei de avere completate în prima lună din acest an, familia Chirica a obţinut 125.000 de euro după botezul copilului şi mai puţin de jumătate la nuntă, respectiv 57.000 de euro!!!

Să tot faci botezuri ca primar într-un oraș cu aproape 400.000 de locuitori...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...