INCREDIBIL! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă!

INCREDIBIL! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă!

Incredibil! Pesedistul tot pesedist râne, chiar și exclus! „Preacinstitul” Chirica de la Iași scrie în declarația de avere că la ultimul botez a încasat 125.000 de euro! Dublu față de cât a încasat la nuntă! Declaraţia de avere depusă în acest an arată că 2017 a fost un an bun pentru a treia familie întemeiată de primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere depuse de primarul Mihai Chirica, edilul a încasat o sumă uriaşă în urma botezului celui de-al patrulea copil. După ce în prima parte a anului trecut edilul s-a căsătorit pentru a treia oară, în noua familie Chirica a apărut un copil, iar petrecerea de botez a micuţului a rotunjit simţitor bugetul cuplului.

Declarația de avere depusă de Chirica în ianuarie 2018:

Practic, potrivit declaraţiei de avere completate în prima lună din acest an, familia Chirica a obţinut 125.000 de euro după botezul copilului şi mai puţin de jumătate la nuntă, respectiv 57.000 de euro!!!

Să tot faci botezuri ca primar într-un oraș cu aproape 400.000 de locuitori...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…