INCREDIBIL! Țiriac sare în apărarea lui Năstase: „Abia așteptăm să sărim pe ai noștri și le permitem străinilor să facă ce vor la noi acasă!”

INCREDIBIL! Țiriac sare în apărarea lui Năstase: „Abia așteptăm să sărim pe ai noștri și le permitem străinilor să facă ce vor la noi acasă!”

Incredibil! Ion Țiriac s-a deplasat de la București pentru a-l susține pe Ilie Năstase după incidentele de la meciul de Fed Cup, dintre România și Marea Britanie, relatează  Dolcesport . Declarația sa este halucinantă, de un naționalism cretinoid demn de PSD filiala Dâmbovița! Țiriac, ăla de zice rumân...

"În momentul în care un jucător iese de pe teren din proprie vointa, pierde meciul! Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea? Nu știu ce a spus domnul Năstase din tribuna, nici nu ma interesează pentru ca în momentul în care a părăsit suprafața de joc nu mai era persoana oficială! Ii ceri sa părăsească banca, o face, dar cum își permite un arbitru să-l scoată din arena? Asa suntem noi, abia așteptăm să sărim pe ai noștri și le permitem străinilor sa facă ce vor la noi acasă!", a spus Țiriac.

Căpitanul nejucător al echipei de FedCup a României, Ilie Năstase, a înjurat pe toată lumea, arbitri, adversare, ziarişti, la meciul Sorana Cîrstea - Johanna Konta, de la Mamaia.  Fostul lider ATP a adresat injurii la adresa arbitrului de scaun, apoi si la adresa jucatoarelor britanice: "dobitocule", "bitch".

 Năstase s-a enervat pentru faptul că jucătoarea britanică era tot timpul deranjată de ce se întâmpla pe teren şi în tribune, în timpul evoluţiei ei. Năstase i-a reproşat situaţia arbitrului de scaun, pe un ton nepotrivit. Oficialul l-a chemat pe arbitrul principal, elveţianul Andreas Egli, care l-a trimis la vestiare pe fostul tenisman.

Năstase l-a înjurat pe Egli, apoi a adresat cuvinte jignitoare şi către Johanna Konta şi căpitanul Marii Britanii, Anne Keothavong, înainte de a părăsi terenul.

După scurt timp, Johanna Konta a izbucnit în plâns, iar meciul a fost întrerupt şi jucătoarele au plecat la cabine. Arbitrul a rugat-o pe Simona Halep să le vorbească fanilor, acestea cerându-le spectatorilor să respecte jucătoarele adverse.

Partida a fost reluată după 20-25 de minute.

Ilie Năstase a urmărit finalul meciului de la vestiare, apoi a plecat înconjurat de gărzi de corp. La ieşirea de la vestiare a fost aşteptat de jurnaliştii britanici, cu care a intrat în conflict.

El a devenit agresiv în momentul în care a văzut că Eleanor Crooks de la Press Association, care a scris despre afirmaţiile lui la adresa Serenei Williams, îl filma. El a încercat să iasă dintre gărzile de corp şi să se îndrepte către ea. „De ce mă filmezi? De ce? Pentru că eşti urâtă”, i-a strigat el.

„Asta este meseria mea de jurnalist, de aceea filmez”, a răspuns ziarista. În cele din urmă Năstase a plecat fără alte incidente.

Crooks a declarat agenţiei News.ro că a mai avut un incident cu Năstase în cursul dimineţii de sâmbătă, în jurul orei 11.00, la centrul de presă. „A venit la mine şi mi-a spus: De ce ai scris asta, eşti o proastă, eşti o proastă!  M-a întrebat de ce cred că afirmaţiile sale sunt rasiste. I-am explicat. M-a făcut proastă de mai multe ori”, a declarat Crooks.

După prima zi a întâlnirii România - Maria Britanie, din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială, scorul este egal, 1-1.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...