INCREDIBIL! Un vasluian a dat un comunicat prin care se jură că n-a făcut sex cu senatoarea PSD Gabriela Crețu, soția președintelui CJ Vaslui!

INCREDIBIL! Un vasluian a dat un comunicat prin care se jură că n-a făcut sex cu senatoarea PSD Gabriela Crețu, soția președintelui CJ Vaslui! Oameni buni, în ce țară trăim? Jenică RUSU: nu am avut relații sexuale cu doamna senator Gabriela Crețu, soția președintelui PSD și al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

În urma procesului de divorț al activistului vasluian Rusu Jenică, acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook și totodată a anunțat că a depus plângere penală împotriva unui martor mincinos adus de soția sa la Judecătorie:

„APEL LA BUNUL SIMȚ AL CELOR DIN PRESA LOCALĂ ȘI NAȚIONALĂ!

ATRAG ATENȚIA PRESEI DIN VASLUI SĂ NU PUBLICE NICIO MINCIUNĂ DE A SOȚIEI MELE PRECUM CĂ EU AȘ FI AVUT RELAȚII SEXUALE CU DOAMNA SENATOR GABRIELA CREȚU.

Soția mea promovează astfel de minciuni și a instigat la mărturie mincinoasă și alte persoane.

Absolut niciodată nu am avut relații extraconjugale cu doamna senator Gabriela Crețu sau cu vreo altă persoană.

Afirm clar și fără posibilitatea de a fi dată o altă intrepretare cuvintelor mele scrise, că în întreaga mea viață am avut relații sexuale doar cu soția mea Rusu Violeta Geanina.

Minciunile soției mele vizează inclusiv decredibilizarea prin mijloace neoneste pe plan local dar și național a politicenilor PSD, respectiv a doamnei senator Gabriela Crețu, parlamentar PSD, a doamnei primar Maria Precup – primar PSD etc pentru a pierde procente electorale, ceea ce nu este corect ca o persoană și anumite grupări politice sau de presă să se folosească de asemenea minciuni inventate, dar nici din partea vreunui judecător de la vreo judecătorie prin care să „legalizeze” printr-o hotărâre de divorț favorabilă soției mele, minciunile ordinare ale soției mele la adresa doamnei senator Gabriela Crețu etc.

Se merge prea departe cu lupta politică.

– Un OM al Societății Civile, Rusu Jenică”

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

3 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

4 ULTIMA ORĂ România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

5 VIDEO Ascultați-l pe Dorneanu ce tupeu de borfaș are! Se apără cu tatăl vitreg al lui Tăriceanu, turnătorul Da…