INCREDIBIL / MAFIA Olguței face amenințări ca în FILME: "Viața e scurtă. Poți să mori la plajă"

INCREDIBIL / MAFIA Olguței face amenințări ca în FILME: "Viața e scurtă. Poți să mori la plajă"

Dezvăluiri incredibile din dosarul Olguței Vasilescu. După ce a fost discreditat public de către Lia Olguța Vasilescu, denunțătorul Petru Becheru a fost amenințat, voalat, cu moartea, de către un angajat al acesteia. România liberă afirmă că dețin înregistrarea convorbirii telefonice prin care angajatul primăriței îl amenință pe Becheru. De altfel, denunțătorul a și depus, la sfârșitul săptămânii trecute, o plângere la DNA în care a menționat amenințările și presiunile subordonatului edilului Craiovei.

Reamintim că procurorii DNA au solicitat vineri Tribunalului București luarea măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu, primar al municipiului Craiova, pe motiv că aceasta a încercat discreditarea unui martor denunțător din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție.

Procurorii DNA au dispus pe 19 iulie trimiterea în judecată, în stare de libertate, a primarului municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, aceasta fiind acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracțiuni) și spălare de bani (două infracțiuni).

În același dosar, au fost deferiți justiției, sub control judiciar, Radu Cosmin Preda, fost administrator public al Craiovei, pentru complicitate la luare de mită (două infracțiuni) și instigare la spălare de bani, și Elena Daniela Popescu, la data faptelor reprezentant al unei asociații non-profit, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

Potrivit unui comunicat al DNA, în cursul anului 2012, cu prilejul campaniei electorale pentru alegerea primarului municipiului Craiova, mai mulți oameni de afaceri au fost determinați de candidatul Lia Olguța Vasilescu, personal sau prin intermediul unor persoane din echipa de campanie, să efectueze diverse sponsorizări, inculpata folosindu-se, în schimbul obținerii acestor foloase, de influența pe care o avea asupra oamenilor de afaceri în calitatea sa de vicepreședinte al organizației județene a unui partid politic.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…