Incredibila poveste a adolescentelor lesbi din București, care au încercat să-l ucidă pe tatăl vitreg al uneia dintre ele

Incredibila poveste a adolescentelor lesbi din București, care au încercat să-l ucidă pe tatăl vitreg al uneia dintre ele

Două adolescente din București, una în vârstă de 14 ani, iar cea de-a doua cu un an mai mare, au fost condamnate de Tribunalul București la detenție pe o perioadă de 5 ani, fiind găsite vinovate pentru tentativă de omor calificat, respectiv complicitate la tentativă de omor.

Fetele, prietene pe Instagram, au plănuit să omoare părinții celei mai mari pentru faptul că adulții nu acceptau orientarea ei sexuală. Planul a fost parțial dus la capăt, tatăl fiind atacat pe la spate cu un satâr și tăiat la gât de către copila de 14 ani, relatează ziare.com .

Tentativa de omor s-a petrecut într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, în vara anului trecut, iar cele două adolescente au fost reținute și ulterior arestate preventiv. Au stat în spatele gratiilor din iulie și până în noiembrie 2021 când Curtea de Apel București le-a plasat în arest la domiciliu.

Fetele, una încă elevă de gimnaziu, iar amica ei, elevă de liceu, s-au cunoscut în iunie 2021 prin intermediul aplicației Instagram. Au discutat în privat, s-au destăinuit una alteia și așa au aflat că au aceeași problemă pentru care nu găsesc o rezolvare: părinții lor erau divorțați, iar mamele își refăcuseră viața alături de alți parteneri. Mai mult, părinții lor refuzau să le accepte orientarea sexuală.

Împreună au stabilit că singura scăpare este uciderea părinților pentru ca ulterior să se mute împreună. Au conceput un plan în baza căruia să-l poată ucide mai întâi pe tatăl vitreg al fetei celei mari și ulterior pe mama acesteia. Tot scenariul a fost pus în aplicare în după-amiaza zilei de 13 iulie 2021, chiar în apartamentul în care locuia adolescenta de 15 ani împreună cu mama sa biologică și cu tatăl vitreg.

Planul era ca, în respectiva zi, fata de 14 ani să vină în vizită la prietena ei și să stea ascunsă pe balcon până în clipa în care părinții se întorceau acasă de la serviciu și apoi să atace. În jurul orelor 14.00 tatăl vitreg a intrat în apartament și s-a îndreptat către camera de baie. A fost strigat însă de fată care i-a cerut ajutorul, invocând faptul că televizorul este defect. Bărbatul a răspuns apelului, a intrat în sufragerie și s-a aplecat asupra aparatului încercând să vadă care este defecțiunea. A descoperit repede că televizorul nu era stricat, doar că avea cablul de alimentare scos din priză.

Televizorul ”defect” era parte din planul fetelor. Acestea gândiseră să-l atace cât timp omul era atent să repare aparatul, doar că totul s-a petrecut într-un timp prea scurt, iar fata ascunsă pe balcon n-a îndrăznit să atace atunci. A pus în aplicare planul B, în timp ce bărbatul mânca în bucătărie. L-a lovit prin surprindere, pe la spate, și l-a tăiat la gât cu un satâr. Din fericire rana nu a fost foarte gravă, bărbatul a reacționat imediat, s-a ridicat în picioare și a reușit să-i smulgă agresoarei cuțitul din mână, refugiindu-se ulterior în dormitor. Copila nu s-a lăsat, a luat un alt cuțit și și-a urmărit victima, cerându-i insistent să iasă afară din încăpere. În tot acest timp a lovit de nenumărate ori cu cuțitul în ușă.

Deși tăiat serios la gât și plin de sânge, bărbatul a reușit să ceară ajutor la 112.

Cele două fete au fost reținute de poliție în ziua atacului și ulterior arestate preventiv.

Audiate, copilele au recunoscut totul. Fata de 15 ani, fiica vitregă a bărbatului rănit, a precizat că nu se aștepta ca prietena ei să respecte planul, mai ales că era mai mică de vârstă decât ea, și că a perceput totul ca pe o glumă. Pe de altă parte, adolescenta a mărturisit că nu avea o relație foarte bună cu tatăl ei vitreg pe care îl acuza că ar fi agresat-o sexual în urmă cu doi ani.

Ambele fete au fost trimise în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București în data de 2 noiembrie 2021, în stare de arest la domiciliu. Instanța s-a pronunțat pe fondul cauzei în data de 14 ianuarie 2022 și a dispus ca cele două adolescente, vinovate pentru tentativă de omor, respectiv complicitate la tentativă de omor, să primească detenție de 5 ani într-un centru special pentru minorii infractori.

Sentința Tribunalului București nu este definitivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?