Info. Cine conduce în realitate ședințele de guvern

Info. Cine conduce în realitate ședințele de guvern

Info. Cine conduce în realitate ședințele de guvern. Jurnalistul Mircea Marian dezvăluie că cel care conduce în realitate ședințele de guvern este Darius Vâlcov, personajul scos în față acum două zile de principala gură de foc a Propagandei PSD, Antena 3.

Ce scrie Mircea Marian pe Facebook:

„Uitasem să vă spun asta, o aflasem chiar înainte de a pleca în vacanță: ședințele de guvern sunt conduse efectiv de către Darius V., care stă pe scaunul premierului. Vasilica pleacă, pur și simplu, din ședință după zece minute. Se uită la telenovele, ce poate și ea, săraca, în timp ce condamnatul D.V. ia decizii.
Aici ești într-o dilema mizerabilă: e bine sau rău că guvernul, în loc să fie condus legal de către o idioată, e dirijat de către un infractor care acționează din umbră?
Personal și irațional, o prefer pe idioată.”

Darius Vâlcov este consilier de stat al premierului. El a fost condamnat în februarie, în primă instanță, la 8 ani de închisoare într-un dosar de corupție. El a fost trimis în judecată în 2015 de DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile. DNA susține că în 2009 administratorul unei societăţi comerciale i-ar fi cerut lui Darius Vâlcov, care atunci era primar al municipiului Slatina, să intervină la factori de decizie de la SC Compania de Apă Olt SA, pentru a câştiga licitaţii de lucrări în Slatina, Scorniceşti, Piatra Olt şi Drăgăneşti. În schimbul intervenţiei sale, omul de afaceri i-ar fi promis lui Darius Vâlcov că îi dă 20% din valoarea sumelor încasate din contractele de execuţie a lucrărilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...