Info. Contracte de 50 de milioane de euro cu statul la o firmă care pute a Dragnea! Amănunte INCENDIARE!

Info. Contracte de 50 de milioane de euro cu statul la o firmă care pute a Dragnea! Amănunte INCENDIARE!

Info. Contracte de 50 de milioane de euro cu statul la o firmă care pute a Dragnea! O firmă parteneră Tel Drum a dat lovitura: contracte de aproape 50 de milioane de euro cu instituții publice în ultimele trei luni. Avionul patronului a adus lumina sfânta de Paște de la Ierusalim, dezvăluie  G4Media.ro .

Compania Tehnic Asist din Botoşani a încheiat în ultimele trei luni contracte de aproape 50 de milioane de euro cu instituţii publice, potrivit anunţurilor de atribuire publicate în SEAP (portalul guvernamental de achiziţii publice). Firma botoșăneană aparţine familiei omului de afaceri Mirel Vlas, judecat pentru complicitate la şantaj în formă agravată. În 2013, Tehnic Asist a fost partenera Tel Drum – compania de construcții din Teleorman despre care procurorii DNA susțin că este controlată de liderul PSD Liviu Dragnea – la execuția unui contract de 9 milioane de euro privind așa-zisa autostradă a Tării Oașului. Potrivit presei locale, Vlas este omul cu avionul căruia a fost adusă lumina sfântă de la Ierusalim, de Paște, în acest an.

Astfel, pe 17 septembrie, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti din subordinea Primăriei Capitalei a încheiat un contract acord-cadru pentru “furnizare betoane şi balast stabilizat” în valoare de 73.443.000 de lei (peste 15 milioane de euro) cu asocierea de firme Delta Antrepriză de Construcţii şi Montaj 93 şi Tehnic Asist, potrivit anunțului de atribuire publicat în SEAP (site-ul guvernamental de transparență în achiziții publice). Pe 25 septembrie, Compania de străzi a încheiat alte două contracte pentru „furnizare borduri din beton” şi „furnizare elemente prefabricate de pavaj” în valoare de peste 1,3 milioane de euro cu asocierea de firme Tehnic Asist Botoşani şi Symmetrica din Vereşti, potrivit SEAP.

Pe 4 septembrie, Tehnic Asist a primit un contract de aproape 2 milioane de euro pentru ”lucrări de întreținere periodică pe timp de vară covoare asfaltice și marcaje” la lotul 4 al drumurilor din Cluj, Bihor, Alba, Satu Mare și Zalău. Iar pe 21 august, Tehnic Asist a primit un contract de peste 3,2 milioane de euro pentru „lucrări de întreținere curentă pe timp de vară partea carosabilă” a lotului 7 atribuit de Secția drumuri naționale Satu Mare a Companiei de autostrăzi (CNAIR).

Pe 24 octombrie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a încheiat un contract de 28 de milioane de euro cu firma Tehnic Asist din Botoşani pentru centura Bârladului. Contractul uriaş poate fi subcontractat de Tehnic Asist firmelor Protelco şi Elsaco Solutions din Botoşani şi Search Corporation din Bucureşti. Subcontractările vor fi în valoare de aproape 2 milioane de euro, potrivit aceleași surse.

În 2016, compania Tehnic Asist din Botoșani a câștigat și contractul de 6 milioane de euro pentru reparații la pista aeroportului Henri Coandă și a început lucrările în aprilie acest an.

Firma Tehnic Asist din Botoşani aparţine omului de afaceri Mirel Vlas (40 %) și soției sale, Daniela (60 %), potrivit datelor de la Registrul Comerțului. Mirel Vlas este trimis în judecată de DNA pentru complicitate la şantaj în formă agravată în dosarul fostului vicepreşedinte PSD al Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, şi al fostului senator PSD Valer Marian.

În 2013, firma Tehnic Asist a fost asociată cu compania Tel Drum pentru execuția unui contract de 9 milioane de euro privind așa-numita autostradă a Țării Oașului. În anunțul din SEAP, doar compania Tel Drum este trecută drept contractor, însă pe site-ul Consiliului Județean Satu Mareeste precizat faptul că Tel Drum a lucrat împreună cu Tehnic Asist (vezi foto).

Potrivit presei locale, avionul Cessna al omului de afaceri Mirel Vlas a adus lumina sfântă de la Ierusalim de Paște.

G4Media.ro  a adresat conducerii companiei mai multe întrebări, vom publica răspunsurile imediat ce le vom primi.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

3 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică