Info. Președintele NU va semna învestirea pentru Vasilescu și Drăghici. Este fierbere mare în PSD. Dăncilă l-a întrebat pe Dragnea dacă mai are majoritate

Info. Președintele NU va semna învestirea pentru Vasilescu și Drăghici. Este fierbere mare în PSD. Dăncilă l-a întrebat pe Dragnea dacă mai are majoritate

Info. Președintele NU va semna învestirea pentru Vasilescu și Drăghici. Este fierbere mare în PSD. Dăncilă l-a întrebat pe Dragnea dacă mai are majoritate. Avem informații beton, oameni buni! De la o sursă care a plecat de lângă tabăra lui Dragnea de curând. Omul este încă în guvern. 

Sursa noastră spune că în discuția purtată joi, la telefon, președintele i-a cerut Vioricăi Dăncilă să trimită alte propuneri pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării. Și că Dăncilă a mințit când a declarat că președintele i-a spus că se mai gândește. Iohannis nu i-a acceptat pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici! 

Mai mult, președintele este la curent cu fierberea din PSD. Din care se pregătesc noi plecări de parlamentari, în special din zona Ardealului. Unde sunt mari dihonii între președinții numiți direct, din pix, de Dragnea și parlamentari. Dar și primari. Primii care sunt în contact direct cu cetățenii și resimt pe pielea lor căderea în sondaje. Care este una reală.

Sursa noastră mai spune că Dăncilă l-a întrebat joi dacă bârfele legate de moțiunea de cenzură au vreo bază reală. Și dacă este posibil, fie și prin absurd, să se piardă majoritatea parlamentară. Dragnea i-a spus că are deja adeziuni semnate de la 4 deputați PMP și că este în discuții avansate cu alți doi parlamentari de la PNL, să stea liniștită.

Însă marea necunoscută a acestor zile, dar și a săptămânii viitoare, este ce decizie au luat sau vor lua cei din grupul așa-zișilor puciști: Firea, Stănescu, Țuțuianu, Tudose, Ciolacu și Teodorescu de la Tulcea. Ei controlează, spune sursa noastră, un grup cert de 23 de parlamentari. Au fost mai mulți, însă 10 dintre ei au trecut sau urmează să treacă oficial la partidul lui Ponta, Pro România.

Asta din perspectiva moțiunii de cenzură. Dar despre moțiune, în weekend, pe îndelete.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”