Infractorul, declarații HALUCINANTE la Antena 3! „Țara asta e sugrumată!”

Infractorul, declarații HALUCINANTE la Antena 3! „Țara asta e sugrumată!”

Infractorul la Antena 3: Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir. / Nu ne pot inchide pe toti, raman cativa sa duca treaba la capat. Tara asta e sugrumata. Dragnea a declarat, marti seara, la Antena 3, ca "Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir (fost ofiter SRI - n.red.). Daca Comisia de control SRI va constata ca i se depasesc atributiile, se va lua in calcul infiintarea unei comisii speciale de ancheta."

Cele mai importante declaratii ale Infractorului: 

Despre drumul cu elicopterul de weekendul trecut, la Tebea, Dragnea a spus ca "M-au intrebat despre elicopter (jurnalistii - n.red.). Da, nu e infractiune, deocamdata."

Despre declaratiile facute cu o seara in urma de Daniel Dragomir:

"Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie sa spuna aceste lucruri in fata unei comisii parlamentare. Daca aceasta comisie va vedea ca apar elemente care ii depasesc, atunci se poate lua in discutie infiintarea unei comisii speciale."

"Toti cei care au procedat asa la un moment dat vor da socoteala. Niciun sistem de politie politica, la un moment dat, nu va rezista. Au fost prea multe situatii semnalate de dumneavoastra."

"S-a mers pe tinte. S-au stabilit, probabil s-a facut o lista, probabil ca doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Incet-incet, adevarul iese la iveala. Cei care au procedat asa vor da socoteala. 

Apar informatii despre sistemul de politie politica. Nu ne pot inchide pe toti, raman cativa sa duca treaba la capat."

 "Eu nu fac spectacol, nu tip, nu urlu, nu amenint, ci doar respect ceea ce am promis in campania electorala. Din toate zonele, au inceput sa prinda curaj. Au vazut ca nu dau inapoi. Au lucrat impreuna, ziaristi, procurori."

"Tara asta e sugrumata."

"Nu comentez declaratiile lui Victor Ponta."

"In Romania e foarte mult de munca in continuare. Romanii au inceput sa traiasca putin mai bine, dar mai este mult de lucru. Stiti ca eu merg foarte mult prin tara. 9 din 10 oameni ne spun: 'Nu va lasati!' A inceput sa creasca foarte mult speranta ca romanilor nu o sa le mai fie frica de vreo institutie, de vreun mare smecher care e sef temporar al unei institutii, ci doar de lege."

"M-a intalnit cu toti ambasadorii UE, nu cred ca e vreunul cu care nu m-am vazut. A fost o intalnire cu toti in primavara. Sa nu credeti ca nu sunt informatii, stiu foarte bine ce se intampla aici."

Despre anchetarea șefei DNA

”Cum a fost numită Kovesi de Traian Băsescu în 2013? Comisia SRI va ajunge în posesia numirii lui Kovesi în 2013. E foarte aproape. Ca să stea în picioare, să nu țipăm unii la alții, aceste lucruri trebuie să fie făcute instituțional, ca să aibă greutate și să stea în picioare. Sper că nu am stricat noaptea unora. Eu cred că această Comisie va ajunge la rezultate”.

„Din câte îl cunosc pe Claudiu Manda și pe ceilalți din Comsia SRI sunt oameni care nu se sperie. Vor fi multe nopți de nesomn pentru unii. Au depășit linia roșie. Lovesc la temelia statului și calcă pe prea multe cadavre. Este prea mult. Nu mai merge. Știți cum e cu mămăliga românească? Odată bubuie!”

Despre economie si rezultatele guvernarii

"Personal, am o multumire pentru modul cum s-a marit ritmul, cum este administrata guvernarea. Sunt un om rational, responsabil, am discutii dese cu premierul si cu membrii Cabinetului, mereu ii atentionez ca se lucreaza la un ritm foarte ridicat si nu sunt permise greseli. Nu ne umflam in pene, respectam ceea ce am promis in programul de guvernare."

"In primele doua luni, s-a muncit foarte mult pentru a recupera intarzieri si pentru a pune mai bine la treaba membrii cabinetului. Majoritatea din ministere sunt foarte buni si foarte eficienti, dar sunt cateva cozi de topor in fiecare minister".

"Miza este uriasa, este deasupra mea, deasupra PSD, miza este nationala, este Romania."
"Se simt indicatorii statistici: a crescut puterea de cumparare, a crescut nivelul de trai."

Despre vizitele in Brazilia si presupusele afaceri si proprietati: E o chestie montata. Eu cu asta merg pana la capat. Eu nu am furat bani din Brazilia, nu am spalat bani, nu am nicio proprietate in Brazilia. 

Eu am avocati si au acces la informatii. Eu le transmit niste vesti triste, eu nu las asa. O sa merg in instanta...

Aceasta povestea montata, data in presa, ca sa avem motiv pentru niste verificari...

Despre referendumul pentru familie:

Cred ca se vor intampla lucruri importante in Parlament in aceasta toamna, care vor determina schimbari pe care le doresc foarte multi oameni. Inclusiv referendumul pe tema familiei e foarte important. Cred ca va fi la inceputul lunii, sper sa nu mai apara piedici procedurale.

Chiar daca unii colegi de-ai mei de la Bruxelles sunt nemultumiti de ce se intampla in Romania, ducem acest proiect capat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa