Însărcinatul cu afaceri al SUA la București, Dean Thompson, a fost marți la Palatul Victoria

Însărcinatul cu afaceri al SUA la București, Dean Thompson, a fost marți la Palatul Victoria

Însărcinatul cu afaceri al SUA la București, Dean Thompson, s-a aflat marți după-amiază la Palatul Victoria, unde a avut o întrevedere de circa 30 de minute cu premierul Victor Ponta, anunță surse guvernamentale.

Tot marți, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA s-a întâlnit și cu președintele ales, Klaus Iohannis, căruia i-a transmis felicitări din partea Guvernului american pentru alegerea sa în funcția de șef al statului, informează un comunicat al PNL.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii s-a făcut "un schimb de opinii pe teme de interes comun, în spiritul cooperării excelente care există între cele două state și al parteneriatului strategic bilateral".

AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?