Inspectoare de la Ape detaşată la 500 km de casă pentru că n-a tăcut în fața șefilor numiți politic

Inspectoare de la Ape detaşată la 500 km de casă pentru că n-a tăcut în fața șefilor numiți politic

După cazul inginerului din Târgu Mureş forţat să demisioneze pentru a ceda locul unui liberal numit politic şi după angajarea unei foste chelneriţe pe post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Apele Române sunt lovite de un nou scandal. De această dată, este vorba de Carmen Grozavu, de 11 ani inspector de specialitate în cadrul Administraţiei Bazinale Someş-Tisa, care a decis să dea în judecată Apele Române pentru o măsură pe care o consideră drept răzbunare din partea şefilor săi numiţi politic la conducerea instituţiei, relatează pressone.ro.

Mai exact, în vara anului trecut, Carmen Grozavu, care lucrează actualmente în Cluj-Napoca, a fost detaşată la Galaţi, la 500 km de casă, fără nicio explicaţie. Totul s-a întâmplat după ce inspectoarea şi-a apărat o colegă care fusese nedreptăţită la un concurs pentru ocuparea funcţiei de conducere a aceluiaşi departament în care lucrează şi ea.

“A fost o răzbunare. Sperau că măsura asta mă va determina să-mi dau demisia şi să plec. S-au înşelat. M-am săturat să ne conducă toţi politrucii şi proştii clasei. Voi lupta să demonstrez că, în ţara asta, oamenii cinstiţi nu pot fi reduşi la tăcere atât de uşor. Mi s-a întâmplat ce i se poate întâmpla oricărui om cinstit din această ţară care are tupeul să se opună unor nedreptăţi şi abuzuri făcute de politicienii care-şi împing oamenii numai pentru că vor şi pentru că pot, înţelegeţi? Nu ai voie ca om cinstit să aperi ceea ce e corect, trebuie să taci din gură. Ce păţeşti altfel? Te trezeşti cu o detaşare la Galaţi, a declarat Carmen Grozavu pentru PressOne.

De asemenea, inspectoarea a mai precizat că a apărat un principiu şi o colegă, subliniind că, într-o societate normală, acolo unde lucrurile funcţionează corect, “nu se va întâmpla să schimbi pe cineva competent, doar pentru că altcineva îşi doreşte acel post”.

“Am făcut o scrisoare către Ervin Molnar, şeful nostru de la ANAR, am sunat la secretariatul ANAR nu ştiu câte zile la rând să solicit audienţă, să merg la Molnar şi să-i spun că fac o greşeală. Toţi colegii am semnat o hârtie de susţinere pentru colega noastră în care am spus că s-a făcut o nedreptate. Şi a fost numit în locul ei un om cu mari probleme de comportament şi de calitate umană, pe de o parte. Pe de altă parte, a fost numit un om care habar nu are. Ha-bar-nu-a-re! Contestaţia lui a fost aprobată prin încălcarea gravă a legii, iar concursul a fost anulat. Florina Rus n-a mai susţinut proba orală, e în proces cu ANAR, iar Valentin Avram conduce departamentul de inspectori de specialitate în gospodărirea apelor la ABA Someş-Tisa”, a mai susţinut Carmen Grozavu.

Totodată, aceasta şi-a exprimat dezamăgirea că, după ce a ieşit la numeroase proteste stradale în Cluj Napoca şi Bucureşti împotriva Ordonanţei 13, îi este clar că “PSD ne conduce de 30 de ani şi numai rău şi mai rău”.

Articolul integral aici.

Reamintim că jurnaliştii de la Recorder au publicat un nou material în care prezintă un caz de angajare în cadrul "Apelor Române", bazat pe criterii politice. Este vorba despre o fostă chelneriţă, care a fost angajată la Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad pe post de inginer la departamentul de apărare împotriva inundaţiilor, cu toate că nu are nici cele mai elementare cunoştinţe în domeniu. Directorul instituţiei este Petru Avram, vicepreşedinte PNL Iaşi şi consilier judeţean, dar şi cumătrul lui Costel Alexe, fostul ministru al Mediului. Detalii aici

După ce scandalul de la Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad a prins proporţii tot mai mari, fosta chelneriţă a demisionat. În acelaşi timp, inginerul care a îndrăznit să îl confrunte pe Petru Avram în legătură cu această controversată angajare a fost nevoit să plece din instituţie după desfiinţarea neaşteptată a postului pe care îl ocupa. Iar acum, inginerul speră să îşi câştige dreptatea în instanţă. SURSA: Epoch Times .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro