Întâlnire între premier, ministrul de Finanţe şi primarii din ţară - miercurea viitoare, la Palatul Victoria

Întâlnire între premier, ministrul de Finanţe şi primarii din ţară - miercurea viitoare, la Palatul Victoria

O întâlnire între premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi primarii unor localităţi va avea loc miercurea viitoare, la sediul Guvernului.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat marţi, după întâlnirea pe care a avut-o la Guvern cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, că miercurea viitoare va avea loc o nouă întâlnire la care vor participa primarii din teritoriu.

"Vreau să mulţumesc doamnei prim ministru şi domnului ministru de Finanţe pentru că au fost de acord ca miercurea viitoare, la ora 15,00, aici, în clădirea Guvernului, să facem o întâlnire cu colegii primari de municipii", a spus Negoiţă.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a spus că la întâlnirea de săptămâna viitoare vor participa şi primarii de municipii, dar şi cei din comune şi oraşe.

"Azi am vorbit despre Bucureşti şi sectoarele din Bucureşti şi săptămâna viitoare, în aceeaşi logică, cu toţi primarii", a menţionat Teodorovici.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi primarii de sectoare au avut marţi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, în cadrul căreia au discutat despre finanţarea administraţiei publice.

Firea a anunţat la finalul discuţiilor că s-a agreat de comun acord depăşirea blocajului financiar al PMB la rectificarea bugetară care va avea loc în luna iulie.

La rândul său, Robert Negoiţă a spus că în urma discuţiilor s-a ajuns la concluzia că sumele de care primăriile "au fost vitregite" în ultimele trei luni vor fi restituite la rectificarea bugetară. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …