Iohannis, favorit la casele de pariuri la prezidențialele din noiembrie. Ce cote au ceilalți candidați

Iohannis, favorit la casele de pariuri la prezidențialele din noiembrie. Ce cote au ceilalți candidați

Președintele Klaus Iohannis este, de departe, favorit la casele de pariuri pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din noiembrie, arată cotele de la acest moment.

Actualul șef al statului are o cotă mică, de 1,30, pentru a fi reales, potrivit site-ului unei case de pariuri. Dan Barna și Dăncilă au o cotă egală, de 6.00, iar Mircea Diaconu, deși este pe locul doi în ultimul sondaj IMAS privind alegerile prezidențiale, are o cotă de 25,00.

Dacă un parior mizează pe Theodor Paleologu sau Alexandru Cumpănașu și se produce o asemenea imensă surpriză, atunci pariorul va primi banii înapoi însutit. Pe ultimele locuri se află fostul europarlamentar Cătălin Ivan și omul de afaceri Viorel Cataramă, cu o cotă de 1.000.

Klaus Iohannis ar fi votat de 45,3% dintre românii care ar merge la urne dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea în opțiunile exprimate de respondenți este Mircea Diaconu, care ar lua 16,6% din voturi.

Al treilea clasat, potrivit barometrului Europa FM, este Dan Barna cotat la 14,2%. În top urmează Viorica Dăncilă cu 12,4%.

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

3 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

4 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei