Iohannis, favorit la casele de pariuri la prezidențialele din noiembrie. Ce cote au ceilalți candidați

Iohannis, favorit la casele de pariuri la prezidențialele din noiembrie. Ce cote au ceilalți candidați

Președintele Klaus Iohannis este, de departe, favorit la casele de pariuri pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din noiembrie, arată cotele de la acest moment.

Actualul șef al statului are o cotă mică, de 1,30, pentru a fi reales, potrivit site-ului unei case de pariuri. Dan Barna și Dăncilă au o cotă egală, de 6.00, iar Mircea Diaconu, deși este pe locul doi în ultimul sondaj IMAS privind alegerile prezidențiale, are o cotă de 25,00.

Dacă un parior mizează pe Theodor Paleologu sau Alexandru Cumpănașu și se produce o asemenea imensă surpriză, atunci pariorul va primi banii înapoi însutit. Pe ultimele locuri se află fostul europarlamentar Cătălin Ivan și omul de afaceri Viorel Cataramă, cu o cotă de 1.000.

Klaus Iohannis ar fi votat de 45,3% dintre românii care ar merge la urne dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea în opțiunile exprimate de respondenți este Mircea Diaconu, care ar lua 16,6% din voturi.

Al treilea clasat, potrivit barometrului Europa FM, este Dan Barna cotat la 14,2%. În top urmează Viorica Dăncilă cu 12,4%.

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...