IPJ Argeş: 42 de percheziţii în trei judeţe şi în Bucureşti, la persoane bănuite de proxenetism şi spălare de bani

IPJ Argeş: 42 de percheziţii în trei judeţe şi în Bucureşti, la persoane bănuite de proxenetism şi spălare de bani

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş efectuează, joi, 42 de percheziţii domiciliare în judeţele Argeş, Ilfov şi Vâlcea şi în Bucureşti, la locuinţele a 18 persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de proxenetism şi spălare de bani.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, din 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 21 de femei, cu vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, să practice prostituţia, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale. Ulterior, din veniturile obţinute ilicit, aceştia ar fi achiziţionat bunuri imobile şi autoturisme de lux", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Argeş transmis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, 31 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Acţiunea se desfăşoară împreună cu poliţişti din cadrul DGPMB, IPJ Ilfov şi Vâlcea, cu sprijinul luptătorilor din Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria