Irine Columbeanu face lumină asupra presupusei oferte din partea lui Mr. Pink. „Nu pot pleca”

Irine Columbeanu face lumină asupra presupusei oferte din partea lui Mr. Pink. „Nu pot pleca”

Irinel Columbeanu a dezvăluit recent adevărul despre presupusa ofertă, primită din partea milionarului chinez, Mr. Pink, de a-i acoperi cheltuielile la un azil de lux din America. Cu două accidente vasculare la activ și ajuns să își petreacă bătrânețea în același azil ca și tatăl său, situația financiară a lui Irinel Columbeanu este precară, iar prietenii săi strâng bani pentru a-l ajuta.

Irinel Columbeanu a dezvăluit adevărul despre presupusa ofertă a lui Mr. Pink FOTO Arhivă

În ultimele zile, au circulat zvonuri potrivit cărora Mr. Pink ar fi sunat și s-ar fi oferit să plătească un bilet pentru ca Irinel să ajungă în America și să-i acopere cheltuielile la azil. Cu toate acestea, Irinel a confirmat că nu a avut niciun contact direct cu Mr. Pink sau cu partenera sa, Monica Gabor. Singura persoană care l-a ajutat a fost fiica sa, Irina.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!”, a explicat Irinel Columbeanu, într-un interviu recent.

Situația sa de sănătate necesită supraveghere medicală, ceea ce face imposibilă călătoria în America, indiferent de orice ofertă ar primi. Fosul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani, și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul oferit de fiica sa și a menționat că asistentele din azil sunt foarte atente cu el. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu se confruntă cu dificultăți financiare legate de costurile azilului.

Irinel, mesaj către fosta iubită Anna Lesko

Dintre fostele lui iubite, pe care le-a scos din foame la vremea respectivă, numai Romanița și Oana Cojocaru s-au intersat de el, la azil.

Citește continuarea pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB