IȘMB, anunţ important despre reînscrierea copiilor la grădinițe

IȘMB, anunţ important despre reînscrierea copiilor la grădinițe

IȘMB: Reînscrierea copiilor la grădinițe se va face până pe 17 aprilie / FOTO: baby.unica.ro

Potrivit IȘMB, locurile libere în urma reînscrierilor vor fi afișate pe 18 aprilie. Înscrierea copiilor nou veniți în grădinițe se va face între 23 aprilie — 30 mai (prima etapă), iar în 3 iunie vor fi afișate locurile libere.

Etapa a II-a de înscriere în grădinițe va avea loc între 4 iunie-4 iulie, iar afișarea locurilor libere se va face în 8 iulie.

"Înscrierile la grădiniță pot continua și după 8 iulie în limita locurilor rămase libere. IȘMB va asigura monitorizarea activităților de înscriere și reînscriere", a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IȘMB Marian Banu.

Pentru asigurarea transparenței procesului de reînscriere/înscriere conducerile unităților de învățământ preșcolar vor afișa la vedere capacitatea instituției, numărul de copii aprobat în planul de școlarizare pentru anul viitor, dar și criteriile generale stabilite de Consiliul de Administrație pentru înscrierea copiilor.

De asemenea, vor fi afișate la vedere numărul de copii reînscriși sau înscriși zilnic din totalul disponibil.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene