Istvan Kovacs, analizat de Gazzetta dello Sport: Concluzia italienilor după o decizie controversată

Istvan Kovacs, analizat de Gazzetta dello Sport: Concluzia italienilor după o decizie controversată

Istvan Kovacs e cel mai apreciat arbitru român, la nivel internațional, în acest moment, iar statutul său îi asigură și cele mai mari venituri din meseria pe care o practică, după cum Adevărul a arătat aici.

Miercuri seară, centralul de 38 de ani, ajutat de asistenții Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cu Horațiu Feșnic cel de-al patrulea oficial, a condus derby-ul italian din sferturile Ligii Campionilor, AC Milan – Napoli (1-0). După această prima manșă, Kovacs s-a descurcat, per ansamblu, foarte bine, însă a fost supus unui linșaj online din partea oaspeților, după cum Adevărul a arătat aici.

Din fericire, analiza făcută de Gazzetta dello Sport, una dintre cele mai mari publicații de sport din lume, dovedește că reacțiile fanilor și oficialilor lui Napoli la adresa lui Istvan Kovacs au legătură cu frustrarea lor de după un eșec la limită. Care a și venit, la doar zece zile după o altă înfrângere în fața Milanului, în campionat. Eurosport a preluat concluzia celor de la Gazzetta dello Sport despre Istvan Kovacs din care reiese că centralul român s-a descurcat foarte bine pe San Siro, miercuri seară.

Ce a scris Gazzetta dello Sport despre Istvan Kovacs?

*În minutele 71 și 75, Zambo Anguissa a fost protagonistul a două faulturi asupra lui Theo Hernandez care l-au costat eliminarea. Dacă nu există îndoieli cu privire la prima intervenție, cea de-a doua aduce anumite nedumeriri. Nu există o certitudine cu privire la amploarea contactului, pe care Theo, evident, face totul pentru a-l amplifica. Decizia lui Kovacs de a acorda al doilea cartonaș galben l-a înfuriat pe Spalletti (n.r. – Luciano Spalletti, antrenor Napoli). Decizia pare puțin drastică, dar nu se poate vorbi despre o greșeală. La scurt timp, a venit o altă lovitură pentru Napoli. Kim Min-jae a fost avertizat și va rata manșa secundă.

Liga Campionilor, sferturi, tur

*Benfica – Inter Milano 0-2

*Manchester City – Bayern Munchen 3--0

Meciurile retur sunt programate pentru 19 aprilie.

*Real Madrid – Chelsea 2-0

*AC Milan – Napoli 1-0

Meciurile retur sunt programate pentru 18 aprilie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani