Jaf de proporții la casa artistei Alanis Morissette: hoții au plecat cu bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari

Jaf de proporții la casa artistei Alanis Morissette: hoții au plecat cu bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari

Casa artistei Alanis Morissette, situată în cartierul exclusivist Brentwood din Los Angeles, a fost jefuită, hoții furând bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari, a informat site-ul TMZ, dedicat informațiilor despre celebrități, citat de AFP.

Interpreta canadiană de rock nu era acasă la momentul spargerii, informează TMZ, precizând că jaful a avut loc joi.

Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat cine era proprietara locuinței unde a avut loc spargerea, însă a declarat că la una dintre reședințele din Brentwood au fost furate dintr-un seif bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari.

Știrea vine la mai puțin de două săptămâni după ce fostul manager al cântăreței, Jonathan Todd, a recunoscut că i-a furat clientei sale 4,8 milioane de dolari în perioada 2010 — 2014.

Artista, a cărei avere a fost estimată recent de mai multe publicații la suma de 45 de milioane de dolari, a devenit cunoscută la nivel mondial prin hituri ca "You Oughta Know", "Hand in My Pocket" și "You Learn", la mijlocul anilor '90.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...