Jeremy Renner, despre accidentul cu plugul de zăpadă: „A fost vina mea”

Jeremy Renner, despre accidentul cu plugul de zăpadă: „A fost vina mea”

Actorul nominalizat la Oscar Jeremy Renner a dezvăluit într-un interviu că gravul accident cu plugul de zăpadă suferit în ziua de Anul Nou, care l-a adus la un pas de moarte, s-a produs din vina lui şi că le-a cerut iertare membrilor familiei sale pentru experienţa traumatizantă prin care au fost nevoiţi să treacă în urma spitalizării lui la terapie intensivă, informează Reuters.

Într-un interviu difuzat de postul de televiziune ABC, deţinut de Walt Disney Co, Jeremy Renner a povestit că el conducea plugul de zăpadă după ce l-a folosit pentru a scoate din zăpadă una dintre camionetele familiei şi pentru a o tracta înapoi pe asfalt, potrivit Agerpres.

Când vehiculul a început să derapeze pe gheaţă, actorul şi-a făcut griji pentru siguranţa nepotului lui, Alex, care tocmai ce desfăcuse lanţurile ce conectau camioneta de plug. Jeremy Renner a scos un picior în afara cabinei pentru a putea să privească în spate, înspre Alex, dar nu a tras frâna de mână.Actorul şi-a pierdut apoi echilibrul şi a căzut din cabina plugului.

„Nu ar trebui să fii în exteriorul vehiculului atunci când îl conduci, înţelegi ce vreau să spun? E ca şi cum ai conduce o maşină având un picior în afara maşinii”, i-a povestit actorul, dintr-un scaun cu rotile, unei celebre jurnaliste a postului ABC News, Diane Sawyer.

„Dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a adăugat el. „Şi e greşeala mea şi am plătit pentru ea''.

Jeremy Renner, care era îngrijorat că plugul va aluneca şi îl va strivi pe nepotul lui, a spus că a încercat să sară înapoi în vehicul pentru a îl opri. A păşit pe şenilele plugului care l-au aruncat în faţă, iar vehiculul a trecut peste el, sfârşind prin a-i fractura 30 de oase, strivindu-i unul dintre plămâni şi perforându-i ficatul.

Vecinii care i-au acordat primul ajutor actorului în vârstă de 52 de ani, cunoscut pentru rolul supereroului Marvel Hawkeye din seria de filme „Avengers”, au spus că l-au descoperit sângerând, cu respiraţie greoaie şi cu o fractură la nivelul craniului.

După ce s-a trezit în spital, Jeremy Renner le-a cerut iertare membrilor familiei printr-un semn care, în limbajul mimico-gestual, înseamnă „Îmi pare rău!”.

„Este vina mea”, a declarat starul american.

„Îmi pare rău că acţiunile mele au provocat atât de multă suferinţă”, a adăugat el.

Medicii i-au reparat fracturile costale cu tije şi şuruburi din titan şi au folosit metal pentru fracturile de la nivelul picioarelor, precum şi pentru a-i reface una dintre orbite.

În imaginile prezentate în timpul interviului, actorul apare deplasându-se cu ajutorul unui cadru ortopedic. Face în continuare mai multe ore de fizioterapie în fiecare zi din cauza rănilor suferite.

Jeremy Renner a fost nominalizat la premiile Oscar în categoria „cel mai bun actor în rol principal” datorită peliculei „The Hurt Locker” (2008), precum şi în categoria „cel mai bun actor în rol secundar” pentru interpretarea din pelicula „The Town” (2010).

Actorul ar urma să revină la Hollywood marţea viitoare cu prilejul unui eveniment de gală dedicat serialului „Rennervations”, în care actorul contribuie la reutilizarea unor vehicule vechi, cum ar fi autobuze, pe care le oferă comunităţilor ce au nevoie de ele.

Jeremy Renner a spus că sprijinul familiei l-a ajutat să supravieţuiască accidentului.

„Am fost reumplut şi realimentat cu dragoste şi cu titan”, a declarat actorul, zâmbind.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale