Jigodia e nevaccinată!/Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

Jigodia e nevaccinată!/Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat luni, la Curtea de Apel București, unde se judecă unul din termenele dosarului Hidroelectrica, în care este acuzată de luare de mită, că și-a sfătuit clientul să nu intre în sala de judecată deoarece nu este vaccinată.

”Nu trebuie să intre în Curtea de Apel fiind nevaccinată, pentru că poate fi sancționată. Am văzut interpretarea CSM că Hotărârea de guvern nu interzice accesul în instanțele de judecată, dar CSM-ul nu poate să anuleze o hotărâre de guvern. Sper ca instituțiile statului să lămurească acest lucru”, a declarat, luni, avocatul Elenei Udrea.

Procesul a început pe fond după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis în 2020 că probele au fost administrate legal.

În acest caz, Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA că, în 2011, ar fi primit de la ”băiatul deștept” din Energie, Bogdan Buzăianu, prin intermediul lui Radu Budeanu (patronul Cancan și al Gândul.ro), o mită de 3,8 milioane de dolari și o creanță de 900.000 de mii de euro pe care Buzăianu o avea de recuperat de la Bobby Păunescu.

Acesta din urmă gajase împrumutul de la Buzăianu cu acțiunile la revista Capital și ziarul Evenimentul Zilei. Așa ar fi ajuns Elena Udrea patroana reală a EVZ, potrivit DNA.

-------

Acum zece zile, pe tocuri foarte înalte şi în haine de firmă, fosta ministră a Turismului a prânzit la un restaurant libanez şi a ieşit flancată de iubit şi de şoferul bodyguard. Acesta din urmă a făcut câteva „imprudenţe” în trafic, mergând pe şina de tramvai, a relatat Click! .

Udrea s-a urcat în Mercedes, ajutată de șoferul personal
Foto: Blitz

O zi ploioasă de toamnă nu a ţinut-o pe Elena Udrea în casă. Fosta şefă de la Turism are business-uri alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, aşa că activitatea nu o mai ţine lipită non-stop de fetiţa ei, Eva Maria, în vârstă de 4 anişori, mai ales că are un ajutor de nădejde în mama ei.

Adrian Alexandrov are afaceri în domeniul construcţiilor, iar în Cluj dezvoltă un cartier cu 10.000 de locuinţe, şi bineînţeles, din spate este ajutat şi de partenera lui de viaţă, care are relaţii şi cunoştinţe la nivel înalt.

Au stat mai mult de o oră la masă
Foto: blitz

Întâlnirile de business îi scot din vila lor de la Corbeanca, aşa cum s-a întâmplat şi zilele trecute, când fotoreporterii Click! i-au surprins în zona de nord a Capitalei. Elena şi Adrian au ieşit să ia prânzul la un restaurant cu specific libanez, deţinut de milionarul Mohamad Murad, un bun prieten al Elenei, de altfel.

La ținuta de lux a asortat o geantă Chanel
Foto: Blitz

Apariţia blondinei a fost una de zile mari, mai sexy ca oricând sau comparabilă cu vremurile în care era în mare vervă profesională, pe cai mari în domeniul politicii. Pantaloni din piele, sacou negru, pantofi animal print cu tocuri pidamidă, la mare modă, asortaţi la eşarfa voluminoasă din jurul gâtului, un accesoriu care conferă eleganţă întregii ţinute, şi bineînţeles poşeta Chanel, în valoare de 5.000 de euro, care completa ţinuta de lux.

Adrian a plecat cu Mercedesul lui argintiu
Foto: Blitz

O oră şi jumătate s-a bucurat de festinul culinar arăbesc, apoi a ieşit la braţul partenerului ei, care s-a prezentat în aceeaşi notă elegantă. Spre deosebire de alte dăţi când ieşeau în oraş şi conducea Alexandrov, iată că de această dată fiecare a pornit în altă direcţie.

Șoferul Elenei a mers ca în vremurile când Udrea avea mașină cu girofar
Foto: Blitz

Adrian s-a urcat la volanul Mercedesului său argintiu, iar Elena, în Mercedesul negru, după se şoferul i-a deschis galant portiera, ca un angajat-model. Din păcate, la capitolul reguli în trafic nu este la fel de exemplar. După ce s-a urcat la volanul Mercedesului de 150.000 de euro acesta a încălcat la greu regulile de circulaţie, aşa cum făcea fosta ministresă şi pe vremea când era răsfăţata lui Traian Băsescu.

Șoferul Elenei a mers ca în vremurile când Udrea avea mașină cu girofar
Foto: Blitz

Acesta a luat-o fix pe şina de tramvai, ca să evite aglomeraţia, pentru că doamna Udrea se grăbea să ajungă la destinaţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...