Joe Biden a făcut haz de vârsta sa: Sunt prieten cu unul dintre părinții fondatori ai SUA VIDEO

Joe Biden a făcut haz de vârsta sa: Sunt prieten cu unul dintre părinții fondatori ai SUA VIDEO

Joe Biden a glumit pe seama vârstei sale la dineul corespondenților de la Casa Albă. Președintele SUA a declarat că magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, l-a făcut să semene cu cântărețul Harry Styles (29 de ani), potrivit BBC News .

În vârstă de 80 de ani, liderul american a glumit că este prieten cu unul dintre părinții fondatori ai SUA, James Madison, la același dineu anual al presei.

Este o tradiție anuală ca președintele să răspundă unor glume amicale ale jurnaliștilor la dineul corespondenților de la Casa Albă.

Gala anuală, care reuneşte elita politică şi mediatică de la Washington, celebrează în teorie primul amendament din Constituţia SUA care apară libertatea presei, însă, de la acest eveniment se rețin mai ales glumele. Umoristul de la "Daily Show" Roy Wood Jr. a atras atenţia asupra vârstei lui Biden care, dacă va fi reales, ar putea rămâne în funcţie până la 86 de ani, conform Agerpres.

Joe Biden FOTO EPA-EFE

„Puteţi să spuneţi că sunt bătrân - eu numesc asta să fii experimentat", a replicat preşedintele Joe Biden. „Se spune că sunt antic - eu spun că sunt înţelept. Se spune că sunt destul de bătrân - Don Lemon ar spune că sunt un bărbat la prima tinereţe", a adăugat el.

Joe Biden a anunțat recent că intenționează să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, însă criticii săi cred că este prea bătrân pentru a face acest lucru.

Adversarul său politic Donald Trump a promis că actualul președinte va fi „zdrobit” în alegeri

În primul său miting de campanie, desfășurat joi la New Hampshire, Trump l-al ridiculizat pe președintele Joe Biden făcând trimitere la „senilitatea” actualului președinte, una dintre acuzațiile aduse des de către republicani.

„Unde merg? Pe unde să merg? Unde este ieșirea?” a spus Trump pe scenă, imitându-l pe Biden care a avut, în trecut, un astfel de moment de confuzie, pus pe seama vârstei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...