Julia Ituma, un singur cuvânt scris de a muri. Jucătoarea de volei de 18 ani a căzut de la etajul șase al hotelului

Julia Ituma, un singur cuvânt scris de a muri. Jucătoarea de volei de 18 ani a căzut de la etajul șase al hotelului

Julia Ituma a șocat lumea sportivă după ce a căzul de la etajul 6 al hotelului din Istanbul în care era cazată cu restul echipei italiene Igor Gorgonzola Novara, pentru a disputa un meci din Liga Campionilor, informează agenţia EFE.

Julia Ituma era o jucătoare promițătoare de volei. Foto PBKNEWS

Anchetatorii cred că cea mai plauzibilă variantă este sinuciderea, mai ales că jucătoarea italiană cu origini nigeriene a scris un cuvânt pe grupul de Whatsapp pe care îl aveau jucătoarele echipei, înainte cu câteva minute de a muri.

Arrivederci” (La Revedere) le-a trasmis colegelor Julia Ituma, potrivit italienilor de la Corriere dello Sport. Lucia Varela Gomez, coechipiera voleibalistei, a fost prima care a vorbit despre tragedie: ”Am vorbit până la ora 01:30. Apoi am adormit. Dimneață am aflat că a căzut de la etaj”.

Julia Ituma era considerată una dintre cele mai promițătoare jucătoare din voleiul italian. Sportiva cu origini nigeriene a făcut parte din echipa Italiei care a câștigat titlul mondial în 2021 și pe cel european în 2022, la juniori. În cursul zilei de vineri, părinții tinerei au ajuns în Turcia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante