Jurnal de COCINĂ. Tensiune în ambele tabere. Telefoanele sunt, până mâine după vot, la Negoiță

Jurnal de COCINĂ. Tensiune în ambele tabere. Telefoanele sunt, până mâine după vot, la Negoiță

Jurnal de cocină. Tensiune în ambele tabere. Fiecare se suspectează că a primit pioni otrăviți. Dragnea a plecat de la hotelul unde rămân peste noapte parlamentarii. Jocul va fi decis în această noapte și dimineață, înainte de ședință, de „păpușari”! Telefoanele sunt, până mâine după vot, la Negoiță.

În acest moment, aproape de miezul nopții, tabăra Dragnea, spune sursa noastră, are numărul necesar trecerii moțiunii. Chiar dacă sunt suspiciuni asupra a cel puțin 6 dintre parlamentari. Un senator și cinci deputați. Toate telefoanele parlamentarilor prezenți la RIN au fost predate lui Negoiță. Și acesta le va preda după terminarea votului, miercuri după-amiază.

Ponta și Grindeanu au doar 11 adepți. Și, până la moțiune, nu mai au cu cine discuta.

Jocul va fi decis în această noapte și dimineață, înainte de ședință, de „păpușari”! Cum o vor face? Numai ei știu.

Ponta are însă cuvântul a doi baroni județeni, care i-au promis că dacă în sală joaca se va face în voturile pe care le au ei sub control(5 voturi), vor da de pământ cu Dragnea. Și Grindeanu va avea un pion otrăvit(2 voturi), cu același scop. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...