Jurnal PSD. Bădălău, nr.2 în ierarhia civilă: Ce să ne mai dea mă Liviu, nu ne-a dat-o ieri, de ne-a umplut gura la toți? Dar și lui i-o umple Iohannis, am auzit!

Jurnal PSD. Bădălău, nr.2 în ierarhia civilă: Ce să ne mai dea mă Liviu, nu ne-a dat-o ieri, de ne-a umplut gura la toți? Dar și lui i-o umple Iohannis, am auzit!

A intrat dracu-ntre ei! E dihonie mare. Și la noapte se vor mai pune multe vreascuri pe foc după ce a ieșit la iveală, spre seară, că Dragnea i-a jurat lui Iohannis „imunitate” pentru Tudorel Toader.

Niște șmecheri care-au văzut multe la viața lor, și care-au fost atenți la declarațiile de dragoste dinspre Dragnea spre Iohannis din ultimele zile descriu asta ca fiind una dintre cele mai zgomotoase partide de sex oral, „cu sughițuri” zic ei, din viața lor. Țiitoarea lui Dragnea probabil că este invidioasă pe lucrarea făcută de Daddy zilele acestea.

Bădălău, nr.2 în ierarhia civilă: Ce să ne mai dea mă Liviu, nu ne-a dat-o ieri, de ne-a umplut gura la toți? Dar și lui i-o umple Iohannis, am auzit!

Da, acestea au fost cuvintele lui Bădălău când a fost întrebat dacă merge la negocierile de la Vila Lac1.

Sursa noastră spune că Dragnea este epuizat și pare învins. Nu mai negociază, imploră. La un moment dat a vrut să plece. Enervat de atâtea apropouri.

Amănunte:

Firea și-a tăiat aproape total craca-n partid. E ca lovită de leucă. Tudose n-o suportă. Când îi aude numele folosește doar cuvinte inferioare.

Fiola tace și ascultă. Realizează că soarta lor s-a schimbat brusc în doar o săptămână. Îi mulțumește lui Dumnezeu că a rămas cu „servici”.

Stănescu de la Olt este marele perdant al crizei. Și cel mai cătrănit din tabăra civilă a PSD.

Este veselie în tabăra „băieților”. Adică Vlase, Ciolacu, Georgian Pop, etcetera...


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...