Jurnal PSD: Șerban Nicolae, în vizită la Iliescu. Năstase vrea un nou CONCEPT IDEOLOGIC pentru PSD!

Jurnal PSD: Șerban Nicolae, în vizită la Iliescu. Năstase vrea un nou CONCEPT IDEOLOGIC pentru PSD!

Se întâmplă lucruri în PSD. S-au format, de la debutul protestelor, aproape instantaneu, mai multe tabere. Sâmbătă, Șerban Nicolae a fost, din nou, în vizită la Iliescu. Năstase, într-o întâlnire cu Iordache și câțiva veterani ai partidului, le-a spus că partidului îi trebuie urgent un nou concept ideologic: „Oamenii trebuie să știe clar când vine PSD la putere că face aia și aia, că le-a spus asta 4 ani și asta va face, voi nu vedeți că n-ați știut ce să le spuneți? N-a vorbit nimeni în campanie despre asta. Trebuia să fie o temă asumată asta cu Codurile, erau legi în Parlament, decizii ale Curții.”

Un nou UNPR? Această informație a fost aruncată pe piață de site-ul lui Bogdan Chireac, DCNews. 

Apropo de vizita lui Șerban Nicolae la Iliescu. Ăla bătrânu, mumia, e foarte supărat pe Dragnea. Și se pare că încearcă, și el, să ajute la îndepărtarea lui Dragnea.

Ponta stă la cutie, cu oamenii lui. Așa cum v-am spus încă din ziua moțiunii, nici nu s-a dus la vot și nici nu i-a răspuns la telefon lui Dragnea.

Jurnalul continuă...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…