Jurnalistul Rareș Bogdan, mesaj de foc pentru Dragnea și PSD: Nu ține! Nu ne oprim! Victimele fără vina cer să se facă lumină!

Jurnalistul Rareș Bogdan, mesaj de foc pentru Dragnea și PSD: Nu ține! Nu ne oprim! Victimele fără vina cer să se facă lumină!

Jurnalistul Rareș Bogdan, mesaj de foc pentru Dragnea și PSD: Nu ține! Nu ne oprim! Victimele fără vina cer să se facă lumină!

Mesajul lui Rareș Bogdan pe Facebook:

„NU TINE! Nu ne oprim. #continuam
Sunteti buni, chiar foarte buni, dar nu picam toti in plasa voastra! Partial ati reusit sa mutati atentia publica, chiar si eu si noi la “Jocuri de Putere” am intrat in cursa voastra. Insa am realizat rapid ce vreti sa acoperiti. V-ati speriat rau, foarte rau, din cauza domnului Gazea, prea aproape de Ayatolah, acelasi judet, acelasi oras, profil ce se apropia mai degraba de profilul votantului PSDragnea. Putea fi domnul Gazea si la mitingul PSD, insa a ales libertatea mitingului oamenilor frumosi si liberi. Rezultatul i-a agravat starea de sanatate si asa precara si a urcat in lumea celor buni si mai ales drepti. Pentru ca si Domnia Sa a fost la fel! V-au prevenit focus grupurile si sondajul facut prin metoda CATI pe 2.450 de subiecti ca e grav, ca va afecteaza violentele Jandarmeriei impotriva romanilor in mod grav si pe voi. Ca va prabusiti pur si simplu in perceptia publica si in masuratori. Si atunci fara sa fi avut intentia asta, e saptamana in care orice parinte normal la cap, inaintea nuntii copilului sau are cu totul alte preocupari sau Consultantii v-au scos la bataie! Partidul fierbe. Societatea fierbe. Eu, invitatii mei, RealitateaTv si multi altii NU se opreau cu cererile multiple de aflare a adevarului. Perfecta lovitura pentru 12 ore. Perfecta. Mizati pe inteligenta simpatizantilor anti-PSD si mai ales pe spiritul lor ludic, pe aciditatea si umorul lor, apanaj al inteligentei si le-ati dat munitie la greu cu aberatia cu cei 4 criminali in serie cazati in cel mai notoriu hotel al acestei tari (!!!!) Aparent dementa, cretinism, real insa un calcul exact si perfid. Nu tine insa! Gata. Continuam. Opriti/va cu glumitele si mitocareala care pe ei si pe votantii lor nu ii afecteaza deloc. Chiar deloc. Hai, la treaba, sa cerem in continuare “VINOVATII pentru Mineriada Jandarmeriei”! Victimele brutalitatii jandarmilor si milioanele de romani socati ne solicita sa nu intram in cursa lor! 12 ore ne-au deturnat atentia, ne-au mutat Agenda, sa nu ii lasam sa isi rada in barba. Astia sunt atat de cretini incat nici macar sa copieze nu sunt in stare. Le-a placut momentul 15 iulie 2015 in Turcia lui Erdogan si au incercat ceva similiar dupa modelul unui “balci de Videle”, o lovitura de stat cu copilasi in pampersi si batrani simpatici, o incercare de asasinare (!!!!) cu personaje tip Louis de Funnes si un Fetulah Gulen fara turban si cu imaginea periculos exploatata a strainului, bogat, ungur si evreu, George Soros! Ca sa va dati seama cat de prosti si primari isi considera electoratul, grupul tinta. Se folosesc de idei preconcepute si modele desuete.
Va propun sa ne oprim. Nu din ras. Asta nu o sa poata sa il ia nimeni. Sa ne oprim din a aloca prea mult din energia noastra unui tip ce e mai mult ticalos si pervers decat nebun. Un taranus smecheras ce isi inchipuie ca intreaga tara tocmai a parasit carciuma sa de la sosea din Teleorman. Imaginea tarii in afara nu ii mai intereseaza demult. Ne vedem la 21.00 Live. VREM VINOVATII pentru represiunea unui miting civilizat. Victimele fara vina cer sa se faca lumina!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor

4 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

5 Rusia și SUA trimit nave de război în Marea Neagră. Kremlinul amenință cu război „pe scară largă”