L-a părăsit iubita şi a găsit o modalitate extremă de a-şi calma nervii: "Eu nu sunt ţăran!"

L-a părăsit iubita şi a găsit o modalitate extremă de a-şi calma nervii: "Eu nu sunt ţăran!"

Tânărul a distrus 14 maşini. / FOTO: www.replicaonline.ro

Un tânăr care s-a certat cu iubita a apelat la o metodă extremă. Şi-a dres amarul cu alcool, iar apoi şi-a materializat furia vandalizând mai multe autoturisme parcate în apropierea locuinţei sale, pe Bulevardul 1 Mai din zona Far, din Constanţa. După ce s-a cinstit bine, tânărul a declanşat un scandal monstru, scrie replicaonline.ro.

Un ofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, aflat în timpul liber, a auzit mai multe persoane care se certau duminică dimineaţa, la ora 05.00, în faţa blocului. Una dintre acestea a început să injure şi a lovit cu pumnul şi piciorul oglinda retrovizoare a unui autovehicul parcat în faţa blocului. A trecut la oglinda următorului autovehicul şi mai departe la celelate maşini parcate în imediata apropiere. Jandarmul a coborât imediat în faţa blocului şi l-a suprins pe cel care a distrus 14 oglinzi retrovizoare. Tânărul, G.I.M., de 26 ani, aflat în stare de ebrietate, foarte agitat şi violent, nu a putut să fie potolit de prieteni.

A declarat că prietena l-a părăsit şi aşa a găsit o modalitate de a-şi calma supărarea. Într-un moment de sinceritate, tânărul a recunoscut oamenilor legii că a avariat autoturismele vecinilor de prost.

"De obicei nu fac aşa, dar am avut nişte probleme psihice. Am fost plecat foarte multe luni, nu am fost maltratat, dar nu am fost nici cocoloşit. Doar cu mâna am lovit... Normal că îmi pare rău. N-aş mai face asta. Cu prietena, ştii cum e: alea, alea. M-a enervat cu ceva şi m-am răzbunat pe maşini, să nu dau în ea. A plecat şi m-a enervat mai rău. Eu nu sunt ţăran, am şi eu o prestanţă. Acum sunt super ok, în starea mea naturală", a declarat făptaşul.

Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească