La PSD se scrie SCENARIUL NEGRU care va ÎNGROPA România!

La PSD se scrie SCENARIUL NEGRU care va ÎNGROPA România!

A fost degringoladă totală în PSD timp de 24 de ore după ce s-a confirmat că liderul partidului nu va putea fi nominalizat legal pentru ocuparea funcției de prim-ministru! S-a ajuns la paroxism din partea nucleului dur din jurul lui Liviu Dragnea spun surse din acest anturaj. Singurul personaj care n-a sunat, intrat într-o opoziție fățișă cu Dragnea după ce a fost eliminat de pe lista de la parlamentare a fost Marian Oprișan.

Sursele noastre spun că Florin Iordache, creierul operațiunii Marțea Neagră din vara lui 2012, și pus acum de Dragnea în locul lui Zgonea în fruntea Camerei Deputaților, a primit sarcina ca până luni, la următorul stabor al baronilor, să vină cu soluții pentru ca PSD să-l pună pe Dragnea prim-ministru în cazul, destul de probabil, al câștigării alegerilor. Varianta modificării rapide a legii în Parlament a căzut de teama demonstrațiilor și a riscului provocării unui val anti-PSD.

Iordache va lucra la un scenariu post 11 decembrie. Un scenariu, care dacă este așa cum spun sursele noastre, și avem surse foarte bine situate, va îngropa din nou România în negura istoriei. Dar va urgenta planul pe care și așa PSD tot l-ar fi pus în practică la câteva luni după câștigarea alegerilor. Adică suspendarea președintelui! La foc automat! 

Practic, scenariul este următorul:

- se validează oficial parlamentarii

- se aleg președinții celor două camere

- se merge cu Dragnea la președinte și refuză

- se formează comisia de suspendare a președintelui

- este suspendat președintele

În plină iarnă, ne așteaptă o iarnă grea, oameni buni... Miza sunt cătușele, condamnările care bat la ușă pentru toți liderii PSD! Toți au procese, toți au dosare, aproape toți mai au câte-o condamnare...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

4 Vremea potăilor / După ce l-a pupat în cur pe șeful Transgaz, Florian Bichir, candidat PMP la Senat, și-a ascuns…

5 Membru USR, revoltat / Suntem un partid de farisei. Nu vreau să trăiesc in minciună