Lazio, cu Ștefan Radu titular, a câștigat Supercupa Italiei

Lazio, cu Ștefan Radu titular, a câștigat Supercupa Italiei

Lazio Roma, cu fundașul român Ștefan Radu titular, a câștigat Supercupa Italiei la fotbal, duminică seara, după ce a dispus cu 3-2 de Juventus Torino, pe stadionul Olimpic din Roma.

Lazio și-a luat revanșa după ce pierduse în fața ''Bătrânei Doamne'' în finala Cupei Italiei (0-2).

Lazio nu o mai învinsese pe Juve din ianuarie 2013 și a pus astfel capăt unei serii de șapte eșecuri consecutive, obținând totodată a patra sa Supercupă și prima după 2009.

''Biancocelesti'' au dominat campioana Italiei (șase titluri consecutive), dar a fost la un pas să scape succesul printre degete.

Lazio conducea cu 2-0 în min. 85, prin dubla lui Ciro Immobile (32 — penalty, 55), dar Paulo Dybala a înscris din lovitură liberă de la 30 de metri (85), iar apoi din penalty (90+1). Lazio a reușit să mai înscrie o dată în prelungiri (90+3), prin tânărul Alessandro Murgia (21 ani), din centrarea lui Jordan Lukaku.

În fața a 50.000 de spectatori au evoluat echipele:

Juventus: Buffon — Barzagli, Benatia (De Sciglio, 56), Chiellini, Sandro — Khedira, Pjanic — Cuadrado (Douglas Costa, 57), Dybala, Mandzukic (Bernardeschi, 73) — Higuain. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Lazio: Strakosha — Wallace, De Vrij, Ștefan Radu — Basta (Marusic, 74), Parolo, Leiva (Murgia, 80), Alberto, Lulic (J. Lukaku, 74) — Milinkovic-Savic, Immobile. Antrenor: Simone Inzaghi.

A arbitrat Davide Massa.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /