Leo Messi, fluierat de ultrașii lui PSG. De ce o parte a suporterilor nu-l mai suportă pe starul echipei franceze VIDEO

Leo Messi, fluierat de ultrașii lui PSG. De ce o parte a suporterilor nu-l mai suportă pe starul echipei franceze VIDEO

Lionel Messi are zilele numărate la PSG. Starul argentinian nu mai acceptat de o parte a propriilor suporteri, care l-au fluierat, așa cum au promis înainte de meciul cu Rennes.

Ultrașii de la PSG i-au oferit lui Leo Messi (35 de ani) o primire ostilă la meciul jucat pe Parc des Princes, fiind fluierat de facțiunea dură a galeriei. Sud-americanul e considerat unul din principalii vinovați pentru eșecul din Champions League, cu Bayern Munchen.

De asemenea, fanii îi reproșează atacantului că are un salariu prea mare pentru performanțele pe care le-a avut în tricoul echipei. PSG îi plătește cu aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon.

Lionel Messi e afară din Liga Campionilor, spre dezamăgirea fanilor. Foto EPA EFE

Totuși, o parte a oamenilor prezenți pe Parc des Princes a aplaudat în momentul în care crainicul i-a pronunțat numele lui Leo Messi, astfel că prezentarea argentinianului a fost un amalgam de fluierături și aplauze venite din tribunele arenei pariziene.

Iar cu o astfel de atmosferă, PSG nu avea cum să câștige în fața lui Rennes. Oaspeții s-au inpus cu 2-0 și adâncesc astfel criza de la bogata formație franceză, la care evoluează trei dintre vedetele fotbalului mondial: Messi, Neymar și Kylian Mbappe. PSG mai are un singur obiectiv realizabil în acest sezon, titlul în Ligue 1. Albaștrii au 7 puncte în fața rivalei Marseille.

"Chiar dacă e vorba de Messi, e și normal să îl huiduie, chiar dacă are 35 de contribuții decisive în acest sezon. În Ligue 1, PSG își domină adversarii. Ce m-a șocat la meciul cu Bayern a fost lipsa de agresivitate. Fanii au tot dreptul", a spus fostul fotbalist Juninho, conform presei franceze.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante