Lia Olguţa Vasilescu: Klaus Johannis să se uite în oglindă; va vedea un om cu 40 de dosare penale

Lia Olguţa Vasilescu: Klaus Johannis să se uite în oglindă; va vedea un om cu 40 de dosare penale

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că de la preluarea guvernării, social-democraţii s-au ocupat de creşterea pensiilor, a salariilor şi au luat mai multe măsuri pentru studenţi şi în domeniul protecţiei sociale, respingând afirmaţia şefului statului că s-au ocupat de justiţie ca să îi scape pe corupţi.

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiţie ca să îi scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţa de urgenţă dată de guvernul din 2017, după OUG 1/2017, care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării. În ceea ce priveşte corupţii, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe judecătoreşti", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook .

Sâmbătă, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfăşurată la Sinaia, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că guvernarea PSD a reprezentat "un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

"Oamenii s-au dus la vot în decembrie 2016, votând cu bun credinţă. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar că din prima secundă s-a întâmplat altceva. PSD, abia ajuns la guvernare, credeţi că s-a apucat să îmbunătăţească economia ţării, să consolideze statul de drept, să facă România mai puternică? Nu, s-au apucat să modifice legile justiţiei pentru a-şi apăra propriii corupţi şi propriii condamnaţi penal. Asta au făcut şi de atunci întreaga guvernare pesedistă a fost un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România", a spus preşedintele. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”