Liderul cecen Ramzan Kadîrov și-a numit fiul de 15 ani șef al securității personale

Liderul cecen Ramzan Kadîrov și-a numit fiul de 15 ani șef al securității personale

Liderul republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, cunoscut pentru încălcările sistematice ale drepturilor omului în această regiune, pe care o controlează cu mână de fier, şi-a numit duminică fiul de 15 ani în fruntea serviciului său de securitate, a anunţat ministrul sănătăţii cecen.

Ramzan Kadîrov și fiul său, Adam FOTO X

„Îl felicit din toată inima (...) pe Adam Kadîrov pentru numirea sa în funcţia importantă de şef al departamentului de securitate al liderului Republicii Cecenia", a scris Alhanov pe Telegram.

Oficialul cecen a subliniat că Adam, „în ciuda tinereţii sale, are deja o mare experienţă practică" şi are un „spirit războinic puternic", aşa că nimic nu-l va opri când vine vorba de a-şi apăra tatăl, poporul, religia şi patria.

Adam Kadîrov, decorat pentru „meritele sale" atât în Cecenia, cât şi în Tatarstan, a devenit subiect de controversă în septembrie, după ce a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care bătea un rus arestat pentru că ar fi dat foc Coranului.

Liderul cecen şi-a susţinut fiul şi a declarat că este mândru de comportamentul său, în timp ce autorităţile ruse au preferat să ignore incidentul, remarcă EFE.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?