Liga I: CFR Cluj - CSM Poli Iași 1-0

Liga I: CFR Cluj - CSM Poli Iași 1-0

CFR Cluj a învins-o pe CSM Poli Iași cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ciprian Deac (62), după o minge revenită din bară, la șutul lui Adrian Păun-Alexandru.

CFR a dominat meciul și și-a creat mai multe ocazii bune de gol, având și o bară prin Billel Omrani (54).

Ieșenii au forțat egalarea și au avut două oportunități bune în prelungiri, însă portarul Giedrius Arlauskis a apărat șuturile lui Qaka și Mihalache.

Antrenorul ieșenilor, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună pentru proteste după marcarea golului. Stoican a părăsit cu greu banca tehnică a ieșenilor, iar oficialii de pe banca echipei oaspete au îmbrăcat pentru scurt timp tricouri inscripționate cu mesajul ''arbitraj corect''.

După acest succes, CFR Cluj a urcat pentru moment pe primul loc al clasamentului.

CFR a câștigat după trei etape în care a înregistrat două remize și un eșec, fără a marca vreun gol. Poli venea după două victorii consecutive. În tur, clujenii au învins cu 2-0.

CFR 1907 Cluj — CSM Poli Iași 1-0 (0-0), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' — Cluj-Napoca
A marcat: Ciprian Deac (62).
Arbitru: George Rădulescu (București); arbitri asistenți: Ciprian Florin Danșa (Satu Mare), Iulian Radu (București); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Mihai Stancu (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani