Liga I: Concordia Chiajna - FC Dinamo București 2-1

Liga I: Concordia Chiajna - FC Dinamo București 2-1

Concordia Chiajna a învins-o pe FC Dinamo București cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Concordia s-a impus neașteptat, prin golurile marcate de Raul Costin (31), la patru minute de la intrarea sa pe gazon, și Marian Cristescu (80), în timp ce pentru Dinamo a punctat Adam Nemec (51).

Ilfovenii au mai avut ocazii de gol prin Tiberiu Serediuc (45, 90+2), dar portarul Jaime Penedo s-a opus de fiecare dată. Dinamo a ratat șanse de gol prin Sergiu Hanca (38), Ionuț Nedelcearu (77) și Tha'er Bawab (90+7).

Arbitrul Marcel Bîrsan a prelungit partida cu 9 minute și jumătate din cauza numeroaselor întreruperi din repriza secundă.

La Dinamo au debutat în acest meci fundașul francez Claude Dielna și mijlocașul Claudiu Bumba.

Dinamo a suferit o nouă lovitură în tentativa sa de a se califica în play-off, după ce a fost învinsă și săptămâna trecută cu FC Viitorul pe teren propriu. Dinamo a pierdut în ultimele trei etape ale campionatului și are patru eșecuri în ultimele cinci etape. Concordia a învins-o pe Dinamo și în tur, cu 1-0.

Concordia e neînvinsă de trei etape, venind după două egaluri.

Concordia a învins-o în premieră pe Dinamo pe teren propriu în șase partide.

CS Concordia Chiajna — FC Dinamo București 2-1 (1-0), stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Raul Costin (31), Marian Cristescu (80), respectiv Adam Nemec (51).
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Sebastian Stoianov (Constanța); arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) — CCA, Ion Cățoi (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani