Liga I: Dinamo București - FC Voluntari 2-0

Liga I: Dinamo București - FC Voluntari 2-0

Dinamo București a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a tranșat soarta partidei în primul sfert de oră, prin golurile marcate de Paul Anton (7) și Georgios Katsikas (15).

Dinamo a avut două bare, prin Rivaldinho (15, 37), iar ilfovenii una, prin Mihai Căpățînă (42). Gazdele au mai avut ocazii de gol prin Rivaldinho (49, 58), iar oaspeții și-au creat oportunități prin Gabriel Deac (1, 79) și Cosmin Achim (54), la o fază la care ilfovenii au solicitat gol, mingea fiind respinsă de pe linia porții de Steliano Filip.

Dinamo a reușit a treia sa victorie consecutivă, în timp ce FC Voluntari a ajuns la șase etape fără victorie (patru egaluri, trei eșecuri).

În tur, Dinamo s-a impus cu 3-1—

FC Dinamo București — FC Voluntari 2-0 (2-0), stadion Dinamo — București
Au marcat: Paul Anton (7), Georgios Katsikas (15).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți:Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Cristian Vasc (Tg. Lăpuș) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…