Liga I: Dinamo București - Pandurii Târgu Jiu 1-1, în play-off

Liga I: Dinamo București - Pandurii Târgu Jiu 1-1, în play-off

Dinamo București și Pandurii Târgu Jiu au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), duminică seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Dinamo a deschis scorul prin Antun Palic (38), dar gorjenii, care au dominat autoritar repriza secundă, a smuls egalul pe finalul jocului, grație golului marcat de golgheterul Ioan Hora (89), după o cursă a lui Dan Nistor, pasa decisivă pentru Hora venind de la Viorel Nicoară.

Imediat după gol, antrenorul principal al oaspeților, Edi Iordănescu, a fost trimis în tribună alături de unul dintre secunzii săi, pentru felul cum s-a manifestat la reușita formației sale.

Gorjenii au terminat în zece oameni, Viorel Nicoară primind cartonaș roșu după ce a ripostat la un fault al lui Sergiu Hanca (90+2).

În sezonul regulat, Dinamo a terminat la egalitate în deplasare, 2-2, și s-a impus în meciul de pe teren propriu cu 2-1. Dinamo a eliminat-o pe Pandurii în acest sezon, atât din Cupa României, cât și din Cupa Ligii.

Pandurii rămâne neînvinsă de șapte etape în campionat (trei victorii, patru egaluri).

Dinamo nu a pierdut de 13 etape, în care are șase victorii și șapte egaluri, însă ultimele patru meciuri au fost remize.

FC Dinamo București — Pandurii Târgu Jiu 1-1 (1-0), stadion "Dinamo" — București
Au marcat: Antun Palic (38), respectiv Ioan Hora (89).
Cartonaș roșu: Viorel Nicoară (Pandurii, 90+2).
Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitru de rezervă: Florin Miron (București)
Observator: Sorin Boca (Iași) — CCA, Marian Bucurescu (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”