Liga I: FC Botoșani - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 5-1

Liga I: FC Botoșani - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 5-1

FC Botoșani a surclasat-o pe nou-promovata ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 5-1 (2-0), vineri, pe teren propriu, în primul meci din etapa a treia a Ligii I de fotbal și urcă cel puțin provizoriu pe primul loc în clasament.

Botoșănenii au deschis scorul în chiar secunda 50 a partidei, prin George Miron. Laurențiu Buș (16, 59), Mihai Roman (65) și Lorand Fulop (90) au marcat celelalte goluri ale gazdelor, în timp ce pentru Sepsi a punctat Patrick Petre (89), din lovitură liberă.

FC Botoșani a ratat și alte ocazii mari, având și două bare, prin Nicolae Mușat (75) și Cătălin Golofca (90), jucător care a fost coautor la trei goluri. Patrick Petre a avut și el o bară (87), tot din lovitură liberă.

Succesul gazdelor a fost facilitat și de faptul că Sepsi a jucat din minutul 47 în inferioritate numerică, după eliminarea lui Victoraș Astafei, fost jucător la FC Botoșani.

De remarcat că în acest meci au fost adversari frații Istvan Fulop (Sepsi OSK, fost jucător la Botoșani) și Lorand Fulop (FC Botoșani), însă ei nu au fost în același timp pe gazon.

FC Botoșani — ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 5-1 (2-0), stadion "Municipal" — Botoșani
Au marcat: George Miron (1), Laurențiu Buș (16, 59), Mihai Roman (65), Lorand Fulop (90), respectiv Patrick Petre (89).

Cartonaș roșu: Victoraș Astafei (Sepsi OSK, 47).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraș)
Observatori: Ioan Onicaș (Zalău) — CCA, Ion Cățoi (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria