LIVE Liviu Dragnea, primele declarații după atacurile Gabrielei Firea la ședința Comitetului Executiv

LIVE Liviu Dragnea, primele declarații după atacurile Gabrielei Firea la ședința Comitetului Executiv

Președintele PSD, Liviu Dragnea, face primele declarații după ședința Comitetului Executiv de astăzi, în care a fost atacat dur de Gabriela Firea, unul dintre cei mai importanţi oameni în partid.

Sinteza declarațiilor liderului PSD:

Pe 7 octombrie va fi referendum pentru familie.

Am discutat și despre pesta porcină. Le-am solicitat miniștrilor Daea și Teodorovici ca despăgubirile să nu se acorde la greutatea animalului sacrificat, ci la cea la care ar ajunge până la Crăciun. Alocarea de bani va începe la o săptămână după rectificarea bugetară. 

Am decis să prelungim existența voucherelor de vacanță pentru următorii doi ani.

Au fost aprobate primele investiții prin parteneriat public-privat și programul de reabilitare a stațiunilor balneare. 

A fost o solicitare a dnei Firea de demitere a ministrului Carmen Dan nu vreau să insist. A fost un singur vot pentru.

S-a spus că vrem să eliminăm avizele din ministere. Li s-a cerut miniștrilor să rezolve rapid această problemă
S-a discutat despre situația protocoalelor. I s-a cerut premierului o OUG pentru anularea protocoalelor și a efectelor acestor protocoale.

Despre candidatură: Le-am spus colegilor că trebuie să avem un candidat comun, nu neapărat să nu fie de la PSD. Încep discuțiile în partid.

Am discutat și despre pesta porcină. Le-am solicitat miniștrilor Daea și Teodorovici ca despăgubirile să nu se acorde la greutatea animalului sacrificat, ci la cea la care ar ajunge până la Crăciun. Alocarea de bani va începe la o săptămână după rectificarea bugetară. 

Despre conflictul cu Firea: 

Despre conflictul cu Firea

Eu nu am primit nicio critică de la Firea în ședința PSD. Acolo s-a votat fără ca eu să merg cu o susținere pentru Carmen Dan. Un vot în unanimitate nu mai poate pune problema că eu o susțin pe Carmen Dan.
Încer să o înțeleg pe Firea. Din partea mea, nu o să mă auziți că o să o critic pe Gabi Firea, sper că va trece peste această supărare.
Nu știam că Firea va veni azi cu solicitarea de demitere. Eu nu sunt consilierul lui Carmen Dan și nu stau să-i pregătesc intervențiile din Cex

Despre suspendarea președintelui, dacă mai stă în picioare:
Deocamdată este într-un picior... Nu am discutat astăzi despre subiect


Sursa: digi24.ro  & HotNews


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...