Liviu Avram avertizează: Dacă la raportările de la ora 10.00 se va consemna o creștere semnificativă a prezenței la vot asta se va datora operațiunilor de peste noapte

Liviu Avram avertizează: Dacă la raportările de la ora 10.00 se va consemna o creștere semnificativă a prezenței la vot asta se va datora operațiunilor de peste noapte

Liviu Avram avertizează: Dacă la raportările de la ora 10.00 se va consemna o creștere semnificativă a prezenței la vot asta se va datora operațiunilor de peste noapte.

Ce scrie respectatul jurnalist pe Facebook:

„Susținătorii referendumului n-ar trebui să se întristeze prea mult de faptul că prezența la vot după prima zi a fost de doar 5,72%. Ar trebui măcar să se gândească la faptul că Guvernul nu degeaba a eliminat practic toate garanțiile care preveneau votul multiplu sau verificarea post-factum a corectitudinii scrutinului.

Nu puneți botul la aparenta intransigență de azi a Poliției, care a descoperit câteva tentative de fraudă. Mâine peisajul s-ar putea să fie altul.

Dacă mâine, la raportările de la ora 10.00, se va consemna o creștere semnificativă a prezenței la vot, asta se va datora operațiunilor de peste noapte, nu dorinței matinale de vot în sfântă zi de duminică.

Dacă creșterea masivă de votanți se va înregistra după prânz, aceasta va fi explicată prin faptul că oamenii au fost la biserică și au ascultat îndemnurile preoților.

Cert rămâne un lucru: eventualele fraude vor putea fi demonstrate – însă fără efect concret – doar de anomaliile statistice, și nu de lege. Pentru că legea a fost eviscerată prin ordonanță de urgență.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”